Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul se lauda cu majorarea pensiilor, dar Rares Bogdan face un anunt trist: Pensionarii vor pierde din nou, in 2019!

Playtech Playtech,
Guvernul se lauda cu majorarea pensiilor, dar Rares Bogdan face un anunt trist: Pensionarii vor pierde din nou, in 2019!

Rares Bogdan, candidat din partea PNL la alegerile europarlamentare, critica dur PSD si politicile sale prin care ii manipuleaza in special pe pensionari. Fostul prezentator spune ca tocmai acestia vor avea cel mai mult de pierdut. Arma secreta a PSD-ului a fost intotdeauna reprezentata de pensionari pentru ca ei alcatuiesc o buna parte din electorat [] . continuă pe Playtech

RARES BOGDAN: Dupa castigarea alegerilor vom tranti guvernul PSD, urmand o lunga guvernare liberala

Candidatul liberal la europarlamentare Rares Bogdan a declarat astazi la mitingul electoral de la Suceava ca, dupa castigarea alegerilor din 26 mai si a referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis, PNL va face o coalitie cu partidele din opozitie, pentru ''a tranti '' guvernul PSD.

Rares Bogdan: Cei din PNL care nu vor face campanie vor avea de suferit. Voi cere excluderi

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat sambata ca membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru alegerile europene vor avea de suferit direct. in acest caz, jurnalistul a precizat ca va cere excluderi si dizolvarea organizatiilor.

Rares Bogdan, ironii fata de Claudiu Manda: Nu vreau sa stau in acelasi scaun pe care a stat si Manda ca ma imbolnavesc VIDEO

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan l-a ironizat duminica pe senatorul PSD Claudiu Manda, spunand in cadrul unei emisiuni ca in casa acestuia sotia este cea care face ordinea si ca nu isi doreste sa stea in acelasi scaun din platou pe care a stat si social-democratul.

Rares Bogdan (PNL): Dragnea vrea sa-si faca dintii din aurul BNR adus de la Londra

PSD nu are capacitatea de a conduce Romania, este concluzia la care a ajuns Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, dupa mai bine de doi ani de guvernare social-democrata. Totodata, Bogdan i-a acuzat pe.

Rares Bogdan: Nu vom accepta niciodata o Europa cu doua viteze! (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL pentru europarlamentare, a avut un mesaj de transmis pentru liderii europeni in cadrul unui discurs electoral sustinut la Suceva. Acesta le-a aratat ca tara noastra nu va.

Surse: Scandal in PNL. Rares Bogdan o ataca dur pe Mara Mares pentru pozele de la mare

Se agita apele in PNL in campania pentru alegerile europarlamentare. Asta dupa ce primul candidat pe lista formatiunii, Rares Bogdan, ar fi criticat-o dur pe sefa Tineretului National Liberal, Mara Mares,.

Rares Bogdan: PSD a avut la dispozitie 2,7 miliarde de euro pentru constructia de spitale. in doi ani si jumatate nu a reusit sa bage cupa de excavator pentru constructia unui singur spital (VIDEO)

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, sustine ca neinformarea, manipularea si proasta administrare reprezinta motivele pentru care unii alegatori continua sa voteze PSD de ani si ani, desi vad si su.

Miting PNL. Rares Bogdan: Vor dezbateri despre mari laboratoare in care sa intre Tariceanu cu Dragnea sa se drogheze

Rares Bogdan, capul de lista al PNL pentru europarlamentare, a lansat mai multe atacuri foarte dure la adresa liderilor PSD si ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Calin Popescu Tariceanu.

Rares Bogdan (PNL), mesaj pentru PSD-isti: Pe 26 mai, pentru voi vine cutremurul liberal! Pe 26 mai, vom elibera Romania! (VIDEO)

Pe 26 mai, Romania va scapa de ciuma rosie, de PSD, de oamenii care s-au facut stapani pe tara fara sa aiba acest drept, a declarat Rares Bogdan, candidat liberal la europarlamentare, in cadrul unui miting.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )