Libnet.ro
UNICEF

23 Apr.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora, dupa ce Guvernul Romaniei a intrat in autoizolare

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, decizie de ultima ora, dupa ce Guvernul Romaniei a intrat in autoizolare

Intr-o conferinta de presa, la aceasta ora, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, incepand chiar de astazi! Se pare ca senatorul PNL Virgil Chitac a fost depistat . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 19:30, dupa retragerea lui Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 19. 30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, masuri de ultima ora in contextul raspandirii coronavirusului

Klaus Iohannis face declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

VIDEO Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier, vineri, pe Ludovic Orban, afirmand ca toate partidele parlamentare i-au promis ca se vor implica pentru investirea rapida a noului Guvern, posibil deja maine.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta.

Klaus Iohannis lauda toate partidele dupa consultari: Suntem in perioada de criza. Am promisiuni de la toate formatiunile ca vor vota Guvernul

Klaus Iohannis l-a mandatat pe Ludovic Orban sa formeze, un nou Guvern care, daca este posibil, sa fie votat chiar sambata. Seful statului a precizat ca exista consens intre toate partidele pentru a vota noul Executiv.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

Descoperire bizara la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului

Palatul Cotroceni, o resedinta regala din Bucuresti, care serveste azi ca sediu al Presedintiei Romaniei, reprezinta o cheltuiala enorma pentru stat. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Descoperire la Palatul Cotroceni. Ce se intampla in locul unde Klaus Iohannis isi petrece majoritatea timpului? Palatul Cotroceni a devenit dupa Revolutia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )