Libnet.ro
UNICEF

15:15

PLUS si USR, moment critic. Cele doua formatiuni, la un pas de ruperea alientei

Playtech Playtech,
PLUS si USR, moment critic. Cele doua formatiuni, la un pas de ruperea alientei

In orice tara democrata aliantele politice au fost si vor fi lucrurile care intaresc partidele politice, dar exista si momente in care disensiunile sau chiar lipsa unei viziuni comune ajunge sa destrame respectivele aliante. Oare este cazul si aliantei USR-PLUS: PLUS si USR, moment critic Dupa ce au primit un suport nesperat din partea PNL-ului prin . continuă pe Playtech

Probleme grave pentru Netflix si HBO. Sute de mii de abonati sunt implicati. Ce se intampla cu cele doua platforme

Companiile mari de streaming, cum ar fi Netflix si HBO, cauta sa impiedice internautii care folosesc parolele si conturile altor persoane. Industria mass-media pierde miliarde de dolari in fiecare an din partajarea ilegala de conturi si parole, iar companii precum Netflix si HBO se uita la modalitati de a se impiedica de practica, potrivit unui .

Surse: PNL si PLUS, alianta anti-Oprisan la Vrancea

PNL si PLUS pregatesc o surpriza pe scena politica. intre cele doua formatiuni politice sunt mari negocieiri pentru a sustine un candidat comun la sefia Consiliului Judetean Vrancea, astfel incat sa-l dea jos pe baronul PSD Marian Oprisan, care conduce judetul de 20 de ani, spuns surse.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )