Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen . continuă pe Playtech

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Radu Tudor, reactie dura dupa ce Macron a fost huiduit la parada militara de Ziua Frantei: Mi se pare o lipsa de civilizatie si de bun simt

Imagini incredibile au fost surprinse la Paris. Presedintele Frantei a fost fluierat la parada de Ziua Nationala a Frantei. Radu Tudor a comentat gestul cetatenilor francezi si catalogheaza actiunea.

Rares Bogdan trimite sageti ironice spre Dan Barna: Sa introduca in discurs si Dacii sau Mihai Viteazul daca vrea sa reuseasca

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan l-a sfatuit in mod ironice pe Dan Barna, ales prezidentiabilul USR, sa introduca in discursul sau si referinte si la filmele Dacii si Mihai Viteazul, pentru ca mesajul sau sa ajunga la macar 40% din populatie, asta dupa ce liderul Uniunii a facut trimiteri la productii precum Matrix, Star Trek si Game of Thrones.

Rares Bogdan, despre Dan Barna: Ca sa ajunga la macar 40% din populatie sa introduca si filmul Dacii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan l-a sfatuit pe Dan Barna, ales prezidentiabilul USR, sa introduca in discurs referinte si la filmele Dacii sau Mihai Viteazul, pentru ca mesajul sau sa ajunga la macar 40% din populatie, sa nu se rezume doar la Matrix, Star Trek si Game of Thrones, scrie Mediafax.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

Gigi Becali, reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

Gigi Becali a avut o reactie inedita dupa incidentul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa. Vedeti aici scandalul dintre cei doi. Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )