Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este atacatorul din Londra! Ce au descoperit politistii dupa ce a fost impuscat

Playtech Playtech,
Cine este atacatorul din Londra! Ce au descoperit politistii dupa ce a fost impuscat

Este alerta la Londra, vineri, dupa ce politistii au tras mai multe focuri de arma pe London Bridge si au strigat catre cetateni sa evacueze zona. Martorii sustin ca oamenii legii le-au cerut sa se indeparteze, in timp ce altora li s-a spus sa se adaposteasca in magazine si restaurante. UPDATE Politia metropolitana a . continuă pe Playtech

Imagini terifiante cu momentul in care atacatorul din Londra a fost impuscat de politisti (VIDEO)

Momentul socant in care atacatorul din Londra a fost imuscat de politisti a fost filmat si a ajuns in mediul virtual. Podul Londrei, din inima capitalei britanice, a fost inchis vineri de politie in.

Cine este Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionari la videoclipurile sale

Vladuta Lupau este noul fenomen de pe Youtube. Tanara interpreta de muzica populara a atins succesul cu piesele si timbrul sau, adunand pe site-ul Web milioane de vizualizari la videoclipurile sale. Cine este vedeta din mediul online? Cine este interpreta de muzica populara Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube? Vladuta Lupau 28 de ani) .

Cine este sotia lui Marcel Ciolacu si ce meserie are. Castiga foarte multi bani, lunar

Marcel Ciolacu a venit in atentia tuturor odata cu titulatura de presedinte interimar al Partidului Social Democrat. Ce meserie are sotia lui si cum reuseste sa castige atat de mult pe luna? Ce meserie are sotia lui Marcel Ciolacu? Marcel Ciolacu are 52 de ani, este casatorit si are un baiat. Dupa demisia previzibila a .

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Vladuta Lupau s-a cununat religios. Cine este sotul frumoasei cantarete, noua senzatie de pe YouTube

Vladuta Lupau s-a cununat religios cu alesul inimii sale. Desi este o aparitie extrem de noua, este in atentia tuturor. Cine este sotul solistei care a reusit sa faca senzatie pe YouToube in timp record? Vladuta Lupau s-a cununat religios. Cine este sotul cantaretei? Timpul s-a oprit in loc, iar Vladuta Lupau si-a facut aparitia, .

Macron: Cine este inamicul nostru comun? Este Rusia sau China? Nu cred. Terorismul este inamicul comun al NATO

Rusia si China nu sunt inamicii aliantei nord atlantice si NATO nu ar trebui sa desemneze aceste tari drept inamice, este de parere presedintele francez Emmanuel Macron. Care sunt amenintarile la adresa NATO? NATO este o organizatie de aparare colectiva, dar impotriva cui? Cine este inamicul nostru comun? Trebuie sa clarificam aceasta chestiune, a declarat Macron intr-o conferinta alaturi de secretarul general al NATO.

Lamborghini Urus de 325.000 de euro, facut praf in Ferentari. S-a aflat cine este proprietarul

Un accident de circulatie infiorator i-a luat prins surprindere pe agentii de la Rutiera, din Capitala, care au intervenit de urgenta la locul faptei. in carambol a fost implicat un model de Lamborghini Urus, iar totul s-a petrecut in noapte de marti spre miercuri. De curand s-a aflat si cine este proprietarul SUV-ului de 325.

Femeia despre care habar nu aveai ca are un copil cu Cristi Borcea. Cine este Simona Voiculescu

Cristi Borcea a fost eliberat cu cateva zile in urma din inchisoare si a revenit la viata de familie, alaturi de Valentina Pelinel si de copiii pe care ii are cu aceasta. Fostul sef de la Dinamo a dorit insa sa-si revada toti copiii, pentru ca de curand s-a intalnit si cu micutii pe care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )