Libnet.ro
UNICEF

14:15

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Playtech Playtech,
Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate . continuă pe Playtech

Panica pentru cei care platesc cu cardul. Atac cibernetic fara precedent! Milioane de clienti sunt vizati

Edenred, lider mondial in solutii de plati pentru angajati, a suferit un atac cu malware, la finalul saptamanii trecute. Romania nu a fost ferita de acest incident. in acest sens, Edenred Romania a.

Cristian Tudor Popescu, critici dure pentru cei care nu au votat: ii intreb: nu pute pamantul sub ei?

Cristian Tudor Popescu vine cu critici dure la adresa celor care nu au votat la turul doi al alegerilor prezidentiale. M-am uitat din nou cu tristete la distributia de varsta la vot. Nu au au inteles.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Gabriel Zetea (PSD): Am votat si azi cu cei care au ajutat cu adevarat judetul nostru

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a precizat pe pagina sa de Facebook ca a votat, alaturi de sotia sa, pentru cei care au ajutat cu adevarat judetul.

Amenda de 3.000 de lei pentru RADET dupa accidentul cu doua masini

Politistii au aplicat, luni, o amenda in valoare de 3. 045 de lei, dupa accidentul cu cele doua masini care au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unor lucrari RADET, pentru ca acordul pentru restrictii rutiere era expirat.

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

Activitati pentru turistii care pleaca in excursie in Delta Dunarii pentru o zi

Timpul se dilata pentru turistii care merg intr-o excursie in Delta Dunarii pentru o zi.

Inundatiile si furtunile fac victime in Europa. Avertisment pentru romanii care se afla pe teritoriul Greciei - VIDEO

Sapte oameni au murit, pana la aceasta ora, din cauza inundatiilor care au lovit mai multe tari din Europa. in Grecia, sute de case sunt avariate iar cateva autostrazi au fost inchise. in Franta, a plouat in.

Despagubiri de peste 200.000 de lei pentru buzoienii care au ramas fara porci din cauza pestei

Buzoienii care au ramas fara porci din cauza peste porcine africane au primi despagubiri de sute de milioane de lei. Pana acum, statul a platit despagubiri pentru 57 de gospodarii din judetul Buzau, din cele 58 afectate, in valoare de 238. 930 de lei.

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )