Libnet.ro
UNICEF

19:30

Batman exista: cum a reactionat politia cand eroul a vrut sa participe la o interventie

Playtech Playtech,
Batman exista: cum a reactionat politia cand eroul a vrut sa participe la o interventie

Benzile desenate de acum cateva decenii nu inspira doar productii de la Hollywood, ci si oameni obisnuiti care se cred super eroi si fac investitii semnificative in acest sens. Un exemplu recent este Batman. Politistii din West Kelowna, o localitate din districtul British Columbia, Canada s-au confruntat cu Batman, in momentul in care s-au prezentat . continuă pe Playtech

Cum a reactionat Cabral cand a auzit ca la Neversea au fost manele: A avut o logica!

Cabral Ibacka a reactionat la momentul controversat creat de cunoscutul DJ suedez la Neversea 2019. Prezentatorul de televiziune a fost si el prezent la renumitul festival. Playlistul intreg de aseara a fost o nebunie, o poveste nebuna. Cabral, reactie dupa ce s-au pus manele la Neversea Saladore Ganacci este cunoscut drept un DJ controversat care .

Manele la Neversea 2019: cum a reactionat publicul cand din boxe s-a auzit Adrian Minune VIDEO

Neversea e cunoscut drept un festival de muzica electronica in care cei mai in voga artisti ai lumii mixeaza sau canta la malul marii, pe plaja din Constanta. Salvatore Ganacci e unul dintre DJ-ii prezenti sambata seara la Neversea. El a reusit sa lase publicul cu gura cascata. Printre artistii care s-au urcat pe scena .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )