Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Playtech Playtech,
Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci . continuă pe Playtech

Digi24: Cinci intrebari fara raspuns din ancheta crimelor de la Caracal

Toate institutiile implicate in cazul crimelor din Caracal au facut sau lucreaza la rapoarte. Informatiile preliminare scot la iveala nereguli grave, suspiciuni de incalcare a legii chiar, dar si o lipsa clara de coordonare a autoritatilor care trebuie sa raspunda in cazul rapirii unui minor dupa o procedura clar stabilita inca de acum opt ani. Iata cinci intrebari ramase, deocamdata, fara raspuns in acest caz.

DIICOT Craiova extinde ancheta in cazul Caracal pentru neglijenta in serviciu privind preluarea apelurilor la 112

Procurorii DIICOT Craiova au decis sa extinda ancheta in cazul crimelor din Caracal, fiind cercetata si fapta de neglijenta in serviciu in preluarea si gestionarea apelurilor la 112, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost.

Verificari ale Inspectiei Judiciare in cazul magistratilor care au instrumentat dosarul Caracal, dar si al asociatiei de procurori care a facut publice date din ancheta

Inspectia Judiciara anunta, luni, o ancheta in cazul magistratilor implicati in instrumentarea dosarului Caracal, precum si verificarea circumstantelor in care au fost date publicitatii presupuse informatii vizand derularea anchetei penale de catre o asociatie a procurorilor. Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) a prezentat sambata o cronologie a actiunilor anchetatorilor in cazul Caracal, fiind facuta si mentiunea ca nu au fost folosite echipamente de localizare ale SRI, lucru interzis dupa decizia Curtii Constitutionale.

Detalii uluitoare din ancheta crimelor de la Caracal. Primele concluzii ale Parchetului General

Tragedia de la Caracal care a ingrozit Romania scoate la ivealanoi detalii. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal nu le-au interzis politistilor sa patrunda in locuinta.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )