Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Playtech Playtech,
Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca . continuă pe Playtech

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat .

El este politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime

Surse au declarat ca politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este insa din cadrul IPJ Olt, asa cum a presupus avocatul Bogdan Alexandru, si nici nu il cheama Marius.

Politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime. Surse: A sustinut ca nu are incredere nici in avocat

Barbatul din Caracal arestat pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu si-a marturisit crimele, la doua zile de la descinderea anchetatorilor in curtea sa, mai intai in fata unui politist.

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca

In cursul zilei de marti, la Caracal, va avea lor o perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca pe cine a sunat Gheorghe Dinca, cine l-a sunat,.

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

EXCLUSIV Portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca, realizat de un criminolog italian: Un pradator sexual care foloseste o tehnica precisa. Un sociopat sadic cu un IQ redus De ce este greu de prins un astfel de ucigas

Medicul si criminologul italian Ursula Franco a acordat HotNews. ro un interviu in care analizeaza profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca, expertul italian aratand ca tehnica folosita de acesta a fost folosita de unii criminali in serie si ca ucigasul din Caracal este un monstru lipsit de constiinta morala, incapabil sa simta vinovatie si remuscari.

UPDATE: Anchetatorii s-au intors la casa lui Gheorghe Dinca pentru a cincea zi de perchezitii Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei

Anchetatorii s-au intors marti dimineata, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, pentru a cincea zi de perchezitii. Cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a fost adus si el la perchezitii. 13 Avocatul familiei Luizei: Dinca este sfatuit de cineva. Vrea inchiderea cazului cu doua victimeUPDATE 10. 03 Noi cautari in padurea unde a fost gasit un sac cu oase si cenusa care ar apartine Luizei.

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )