Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod Rutier 2019. Greseala din trafic care ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Politistii nu trec cu vederea acest detaliu

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Greseala din trafic care ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Politistii nu trec cu vederea acest detaliu

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie si prevede pedepse usturatoare. O greseala din trafic ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Cod Rutier 2019. Un an fara permisul auto pentru o greseala din trafic Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis. Ce trebuie sa afle neaparat conducatorii auto

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare in data de 12 octombrie 2019. Ce trebuie sa afle neaparat soferii? Ai mai jos 5 greseli banale pentru care conducatorii auto risca sa ramana fara permis. Cod rutier 2019. 5 greseli banale pentru care soferii risca sa ramana fara permis Sezonul de amenzi a inceput din 12 .

Cod rutier 2019. Cand pot folosi, de fapt, soferii telefonul la volan. Exceptia pentru care nu primesc amenda

Cea mai recenta modificare a Codului Rutier 2019, care prevede amenzi drastice pentru soferii care stau pe telefon in timp ce conduc, a facut si inca face mare valva printre conducatorii auto. Este una din cele mai controversate modificari aduse in Codul Rutier din aceasta a doua jumatate de an, in Romania. Modificarea intrata in .

Cod Rutier 2019. Cresc amenzile de circulatie, de la 1 ianuarie. Care este explicatia

Vesti foarte proaste pentru conducatorii auto! Din pacate pentru acestia, bucuria trecerii in noul an le va fi umbrita de amenzile rutiere care vor creste. Care este explicatia pentru acest lucru? Cod Rutier 2019. De ce cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie? Noul an aduce amenzi de cirulatie mai mari decat pana acum.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

Ce se intampla daca nu iti iei toate zilele de concediu pana la sfarsitul anului 2019. in ce conditii se poate face compensarea in bani

Angajatii beneficiaza in fiecare an de 20 de zile de concediu de odihna, dar numarul acestora poate creste in cazul in care se ajunge la un acord cu angajatorul. Daca salariatii nu isi iau toate zilele de concediu intr-un an, acestea pot fi acordate intr-o perioada de 18 luni. in anumite conditii, se pot primi .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un roman din Siberia, care a vrut sa voteze prin corespondenta?

Marius Giura se afla in Siberia, insa de loc este din Alba. Daca in anii precedenti astrabatut 10. 000 de kilometri pentru a putea vota, acum barbatul care.

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegator din Focsani sanctionat de politisti dupa ce a apelat la 112 pentru a reclama ca a fost impiedicat sa voteze

Un barbat din municipiul Focsani a fost sanctionat de politisti dupa ce a apelat in mod nejustificat la 122, reclamand faptul ca ar fi fost impiedicat sa voteze in sectia unde s-.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Constanta, dosar penal pentru vot multiplu

O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )