Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod Rutier 2019. Politistii va pot confisca aceste dispozitive si riscati amenzi uriase. La ce sa fie atenti soferii

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Politistii va pot confisca aceste dispozitive si riscati amenzi uriase. La ce sa fie atenti soferii

Codul Rutier prevede ca politistii va pot confisca o serie de dispozitive atunci cand va opresc in trafic si in plus puteti risca amenzi uriase pentru folosirea lor. Este vorba despre mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore montate pe masini, dar si despre dispozitivele care perturba functionarea mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului. Cod . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Ce amenda risti daca iti speli masina in aceste locuri

Cod Rutier 2019. Multi soferi prefera sa isi spele masinile in fata blocului sau a curtii pentru a economisi banii pe care altfel i-ar cheltui la spalatoriile auto. Ceea ce nu stiu e ca fapta reprezinta contraventie si este sanctionata cu amenda de la 200 la 500 de lei pentru persoanele fizice si de la .

Cod Rutier: Cat este punctul de amenda in 2019. Asa poti calcula cat inseamna in bani amenda ta

Iata tot ceea ce trebuie sa stie soferii! Care este punctul de amenda in anul curent si cum poate fiecare conducator auto sa-si calculeze amenda in bani? Cat a ajuns punctul de amenda, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului? Cat este punctul de amenda in 2019? No detalii despre nivelul punctului de amenda! Valoarea acestuia .

Orasul din Romania unde politistii vor confisca banii castigati de cersetori

Consilierii locali din Arad au adoptat, miercuri, proiectul de hotarare propus de Primarie prin care sunt crescute amenzile pentru cersetorie, iar veniturile obtinute prin apelarea la mila publica sunt confiscate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )