Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cod Rutier 2019. Sute de amenzi date deja de politisti, din cauza acestor modificari la masina

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Sute de amenzi date deja de politisti, din cauza acestor modificari la masina

Amenzile au curs cu galeata in noaptea dintre vineri spre sambata. Acesta au fost date in urma unor controale comune care au fost facute de politistii de rutiera impreuna cu inspectorii Registrului Auto Roman in Bucuresti. Care erau modificarile masinilor conducatorilor auto care le-au adus amenzile pe banda rulanta? Sute de amenzi date de politisti . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Politistii va pot confisca aceste dispozitive si riscati amenzi uriase. La ce sa fie atenti soferii

Codul Rutier prevede ca politistii va pot confisca o serie de dispozitive atunci cand va opresc in trafic si in plus puteti risca amenzi uriase pentru folosirea lor. Este vorba despre mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore montate pe masini, dar si despre dispozitivele care perturba functionarea mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului. Cod .

Cod Rutier 2019: Poti fi oprit de politistii de la Rutiera fara motiv? Ce spune legea despre soferi si drepturile lor

Veste buna pentru soferi! in sfarsit ceva care sa fie si in avantajul lor. Majoritatea conducatorilor auto se plang excesiv de faptul ca drepturile se afla in randul oamenilor legii, mai putine apartinand insa soferilor. Ei binea venit si vremea lor. Iata de ce beneficiu vor avea partea acestia! Cod Rutier 2019: Veste buna pentru .

Atentie, soferi. Ce amenda risti daca iti speli masina in aceste locuri

Cod Rutier 2019. Multi soferi prefera sa isi spele masinile in fata blocului sau a curtii pentru a economisi banii pe care altfel i-ar cheltui la spalatoriile auto. Ceea ce nu stiu e ca fapta reprezinta contraventie si este sanctionata cu amenda de la 200 la 500 de lei pentru persoanele fizice si de la .

Zeci de amenzi date de Politia Capitalei dupa o actiune pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor

Peste 60 de amenzi contraventionale in valoare de 39. 000 lei au fost aplicate in noaptea de 1314 septembrie intr-o ampla actiune a Politiei Capitalei ce a vizat verificarea tehnica a autovehiculelor si a diminuarii discomfortului tehnic produs de autoturismelecarora le-au fost efectuate modificari ale sistemului de evacuare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )