Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Playtech Playtech,
Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul decapitarii tinerei de 17 ani din Prahova. Cine ar fi criminalul si ce a facut in urma cu doar patru luni

O crima infioratoare tulbura Romania din nou. O tanara de 17 ani din judetul Prahova a fost omorata, iar ucigasul pare sa fie iubitul acesteia, de 29 de ani. Ceea ce pare la fel de socant este ca.

El este presupusul criminal al tinerei de 17 ani din Prahova. Politia l-a prins

Politia lanseaza un apel pentru gasirea tanarului din judetul Prahova care si-ar fi ucis iubita de 17 ani. Laurentiu Marin, de 21 de ani,din Sotriile, Plaiul Campinei, locuia cu iubita lui, pe care ar fi.

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

A fost gasit ucigasul tinerei de 17 ani din Prahova

Anarul de 21 de ani, din comuna Sotrile, judetul Prahova, suspectat ca i-a taiat gatul iubitei sale .

Criminalul fugar din Prahova a fost prins. Va fi dus la Politie pentru audieri

Laurentiu Marin, barbatul de 21 de ani, acuzat ca si-a ucis iubita de 17 ani, a fost prins. Se ascundea in imediata apropiere a locuintei.

Tanara de 17 ani, ucisa cu bestialitate de iubitul sau. Barbatul a mai incercat sa o omoare si acum sase luni, dar procurorul l-a lasat in libertate

O tanara in varsta de 17 ani din comuna prahoveana Sotrile a fost gasita moarta, sambata dimineata, in casa iubitului ei. Fata are gatul taiat, iar principalul suspect de omor este chiar barbatul cu care locuia. Criminalul a fugit si este cautat acum de politie. Acesta nu este la prima agresiune asupra fetei, doar ca autoritatile l-au lasat in libertate dupa prima tentativa de omor.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazul adolescentei decapitate din Prahova: Justitia a fost mioapa. Trebuia arestat de la prima tentativa de omor

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a comentat la Antena 3 cazul adolscentei de 17 ani, din Prahova, decapitate de iubitul sau. E un cuplu care ar fi putut sa aiba o alta viziune asupra viitorului lor.

Primele imagini de la locul crimei din Prahova, unde a fost decapitata adolescenta de 17 ani. Autoritatile sunt inca pe urmele criminalului

Antena 3 prezinta in exclusivitate imagini din Prahova, de la locul crimei adolescentei de 17 ani. Tanara a fost decapitata de iubitul ei, un barbat de 29 de ani, cu care locuia. Criminalul este inca in.

Barbatul care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani a fost prins

Alerta maxima in Prahova! Politistii il cauta de aseara pe agresorul adolescentei de 17 ani care a fost decapitata. Principalul suspect este un tanar de 29, cu care fata traia de ceva.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )