Libnet.ro
UNICEF

18:30

Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Playtech Playtech,
Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Criminalul de la Caracal pare ca se joaca cu politistii. Le ofera piste false, sustine ca si-a omorat victimele, dupa ce, initial, a refuzat sa comunice si le arata anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar sub nasul lor. Totul este suspect legat de Dinca, iar declaratiile sale sunt din . continuă pe Playtech

Ce nu-si aminteste Gheorghe Dinca despre Luiza, fata de 18 ani disparuta din aprilie. Spune ca a ucis-o, dar...

Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta in urma cu cateva luni. Gheorghe.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am nicio legatura. Eram departe

Fiica lui Gheorghe Dinca spune ca vor fi depuse plangeri penale din partea familiei si a firmei de c.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

Gheorghe Dinca, catre anchetatori: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Criminalul Gheorghe Dinca si-a batut joc de anchetatori. Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza, asta le-ar fi spus criminalul din Caracal anchetatorilor, potrivit unor surse din ancheta,.

Surse: Gheorghe Dinca le-a spus astazi anchetatorilor cum si cand a omorat-o pe Luiza. Informatii infioratoare

Gheorghe Dinca le-ar fi spus astazi autoritatilor ca omorat-o pe Luiza Melencu imediat ce a rapit-o, dupa care ar fi ars-o in acelasi butoi in care a incinerat-o si pe Alexandra Macesanu, dezvaluie surse ci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )