Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Playtech Playtech,
Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] . continuă pe Playtech

Mircea Basescu, implicat intr-un accident la Eforie / Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident rutier in care a fost implicat Mircea Basescu, in localitatea Eforie. Dupa primele cercetari, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa pe numele fratelui fostului presedinte Traian Basescu.

Mircea Basescu a provocat un accident la Constanta. Cine a avut de suferit in urma evenimentului rutier

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte roman Traian Basescu, a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier pe DN 39, intre Agigea si Eforie Nord. Potrivit politistilor, el a intors masina peste marcajul continuu si a lovit o masina care circula regulamentar din sens opus.

Mircea Basescu, dus de urgenta la spital! A fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Mircea Basescu a fost implicat intr-un accident rutier in Eforie Nord. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta au fost solicitati sa intervina in Eforie Nord, mai exact la.

Accident grav in Capitala cu un autobuz STB. Un mort si doi raniti

Accident grav in Capitala, in cursul zilei de joi, intre un autoturism si un autobuz STB. Un sofer din Bucuresti, in varsta de 60 de ani, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autobuz.

Fratele lui Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier in Constanta (FOTO)

Fratele fostului presedinte Traian Basescu a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier, la intrarea in Eforie Nord, transmite ziuaconstanta. ro. Potrivit IPJ Constanta, un barbat a executat un viraj pe.

Accident grav pe A2, la kilometrul 43. Un elicopter SMURD, solicitat sa preia un ranit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt pe Autostrada A2 pe sensul Bucuresti - Constanta, la kilometrul 43, in zona localitatii Sarulesti, judetul Calarasi, pentru aterizarea unui elicopter SMURD care va prelua o victima a unui accident rutier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )