Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prietena Luizei Melencu, amenintata cu parul. Politistii au avut o reactie jenanta

Playtech Playtech,
Prietena Luizei Melencu, amenintata cu parul. Politistii au avut o reactie jenanta

Prietena Luizei Melencu a fost amenintata cu parul, iar politia nu intervine in niciun fel. Motivul pentru care oamenii legii stau si privesc la o asemenea agresiune este halucinant? Izabela Bira, prietena Luizei Melencu, amenintata cu parul Prietena Luzei Melencu a fost amenintata cu parul, in curte. Este vorba despre Izabela Bira, in varsta de . continuă pe Playtech

Prietena Luizei Melencu, amenintata cu parul. Politistii spun ca o vor amenda daca mai suna la 112

Izabela Bira, 15 ani, din comuna Diosti, prietena a Luizei, e supusa chiar in aceste zile unei agresiuni la care politia se face ca nu vede, ba mai mult este amenintata cu amenda daca mai apeleaza la.

Prietena Luizei Melencu, amenintata cu moartea. Politistii spun ca o vor amenda daca mai suna la 112

Izabela Bira, 15 ani, din comuna Diosti, prietena a Luizei, e supusa chiar in aceste zile unei agresiuni la care politia se face ca nu vede, ba mai mult este amenintata cu amenda daca mai apeleaza la.

Libertatea: Izabela Bira, prietena Luizei, atacata cu parul si amenintata: iti pun capul in gardul scolii! Politistii: Te amendam daca mai suni la 112!

Libertatea a descoperit cazul in care Izabela Bira, 15 ani, din comuna Diosti, prietena a Luizei, e supusa chiar in aceste zile unei agresiuni la care politia e pasiva.

Familia Luizei Melencu, prima reactie, dupa ce politia a descoperit noi oase: Ne dorim sa i se scoata ochii - Criminalul, adus cu TRUPELE SPECIALE la locul faptei

Anchetatorii au gasit, luni, ramasite umane intr-o padure de langa Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca a spus ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu. De altfel,. Criminalul a fost adus cu trupele speciale la.

Traian Basescu, cu lacrimi in ochi, despre disparitia Luizei Melencu: impacati-va cu realitatea si rugati-va sa-i fie bine acolo sus

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o discutie , duminica seara, cu parintii Luizei Melencu, in cadrul unei emisiuni televizate. Eu va spun un lucru cu toata sinceritatea. impacati-va cu.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Furie, lacrimi si speranta in familia Luizei Melencu. Bunica: Sufletul imi spune ca nepoata mea traieste. Ea nu urca in masina necunoscutilor

De mai bine de patru luni de zile, familia Luizei Melencu nu isi gaseste linistea si o cauta neincetat pe adolescenta care a disparut dupa ce s-a urcat la ocazie in masina lui Gheoghe Dinca. Desi.

Mama Luizei Melencu: Un agent de politie mi-a spus ca fata mea s-a maritat cu un Fat-Frumos si ca abia astepte sa scape de acest caz

Mama Luizei Melencu a marturisit la Antena 3 cum a fost tratata de un agent de politie din Caracal atunci cand a intrebat cum decurge cazul fiicei sale disparute. Am fost umiliti. Acesta e raspuns de.

Primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu. Stire in.

Anchetatorii au gasit ramasite umane intr-o padure de langa Caracal Dinca le-a spus anchetatorilor ca sunt ale Luizei Melencu

Anchetatorii au gasit, luni, ramasite umane intr-o padure de langa Caracal, despre care Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, sustine ca ar fi ale Luizei Melencu, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )