Libnet.ro
UNICEF

12:01

Primele masuri fata de politistii din Galati, care nu au intervenit in cazul adolescentei pline de sange

Playtech Playtech,
Primele masuri fata de politistii din Galati, care nu au intervenit in cazul adolescentei pline de sange

In urma unui clip filmat in weekend, in Galati, si aparut pe Facebook la scurt timp, o fata de 14 ani a fost gasita pe strada plina de sange, stand in fata unor politisti, fara ca vreunul sa reactioneze. Se pare ca indiferenta se plateste, indeosebi in acest context. Care sunt primele masuri fata de . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit

Apar detalii noi despre ce a patit fata din Galati, gasita plina de sange pe strada, care ar fi fost violata, iar politistii nu au intevenit. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit Potrivit unui clip filmat in weekend si aparut pe Facebook la scurt timp, o .

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul politistilor din Galati care au refuzat sa coboare din masina ca sa o ajute pe fata plina de sange

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galati, unde doi politisti au asistat fara nicio reactie in cazul fetei de 14 ani dintr-un centru de plasament care se afla pe strada in stare de soc si plina de sange pe picioare.

Ce sanctiune au primit politistii care nu au avut nicio reactie in cazul fetei din Galati: Patruleaza pe jos

Politistii din Galati care nu au avut nicio reactie in cazul fetei de 14 ani pline de sange si in stare de soc au primit o prima sanctiune: pana la finalizarea anchetei disciplinare, cei doi vor patrula doar pe jos, fara a avea dreptul sa foloseasca autoutilitara Politiei.

Copila plina de sange din Galati, poveste tulburatoare de viata. Tatal a fost condamnat la inchisoare pentru furt, iar mama a avut de a face cu retele de prostitutie

Fata de 14 ani din Galati care a fost gasita plina de sange in mijlocul strazii are o poveste de viata cutremuratoare. Pe parinti nu s-a putut baza prea mult, caci lucrurile ilegale i-au atras pe.

Ce s-a intamplat cu prietenul fetei pline de sange din Galati. Politistii l-au interogat

Prietenul fetei de 14 ani, care a fost gasita sangerand pe o strada din Galati, a fost dus la Parchet pentru audieri. Politistii incearca astfel sa afle cum au decurs lucrurile intre cei doi, in urma intalnirii, tanarul fiind suspect de savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor. Fata de 14 ani, gasita in .

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetei din Galati gasita pe strada plina de sange pe picioare, in care doi politisti sunt banuiti de neglijenta.

Cine sunt parintii fetei pline de sange din Galati si de ce a ajuns la casa de copii

Cine este, de fapt, copila plina de sange din Galati? Romania, din nou separata de o lume normala, dupa cazul revoltator din Galati. Dezgustarea romanilor a atins un nivel mai inalt la adresa autoritatilor dupa ce fata, in soc hemoragic, cerea ajutor de la politia care vorbea cu ea prin geamul deschis al masinii. Cum .

Cazul minorei din Galati ia amploare! Avocatul Poporului s-a autosesizat privind interventia Politiei

Avocatul Poporului a anuntat, luni, ca s-a autosesizat in cazul politistilor de la Galati, banuiti de neglijenta fata de o minora care avea nevoie de ajutor. Avocatul Poporului s-a sesizat din.

Politistii din Alba cauta o adolescenta care a plecat de acasa si nu a mai revenit

Politistii din Alba cauta o fata de 13 ani din Alba Iulia care a plecat, duminica, de acasa si nu a .

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )