Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pui de urs, chinuit de mai multi barbati langa o padure. Politistii au deschis dosar penal

Playtech Playtech,
Pui de urs, chinuit de mai multi barbati langa o padure. Politistii au deschis dosar penal

Imagini incredibile! Politistii din Brasov au deschis un dosar de cercetare penala, in cursul zilei de luni, pentru braconaj, dupa ce pe o retea de socializare a aparut un filmulet in care doi barbati chinuiau un ursulet. Pui de urs chinuit de doi barbati din Brasov Imagini socante! Doi localnici din Brasov au chinuit un . continuă pe Playtech

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

Situatie tragica. Mai multi barbati au omorat 34 de oameni dintr-un sat

Barbati inarmati pe motociclete au ucis cel putin 34 de persoane in statul Zamfara, in nordul Nigeriei, unde bande criminale terorizeaza satele izolate, a anuntat politia duminica, potrivit.

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

Bataie ca in filme in centrul Iasiului: Mai multi tineri isi cara pumni si picioare! (VIDEO)

O bataie salbatica a fost filmata in centrul Iasului, sambata de dimineata, fiind surprinsi mai multi tineri care isi cara pumni si picioare chiar in mijlocul drumului. Doua grupuri de tineri s-au.

Presedintele BVB roaga strainii sa cheltuiasca cat mai multi bani in tara pentru a reduce deficitul de cont curent

Vineri are loc un eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) impreuna cu Federation of European and Asian Stock Exchanges FEAS). La conferinta sunt prezenti multi investitori straini si reprezentanti ai burselor din Asia si Europa. La finalul discursului, presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Lucian Anghel, i-a indemnat pe cei prezenti sa cheltuiasca cat mai multi bani in Romania pentru a echilibra balanta comerciala si deficitul de cont curent. A spus acest lucru cel mai probabil facand referire la datele publicate joi de BNR, care arata un deficit de cont curent foarte mare.

VIDEO Imagini revoltatoare postate pe Facebook. Un pui de urs tipa speriat dupa ce este capturat si impuns cu batul

Un videoclip in care se vad mai multi oameni in timp ce maltrateaza un ursulet a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )