Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Rasturnare de situatie. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit

Apar detalii noi despre ce a patit fata din Galati, gasita plina de sange pe strada, care ar fi fost violata, iar politistii nu au intevenit. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit Potrivit unui clip filmat in weekend si aparut pe Facebook la scurt timp, o . continuă pe Playtech

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul politistilor din Galati care au refuzat sa coboare din masina ca sa o ajute pe fata plina de sange

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galati, unde doi politisti au asistat fara nicio reactie in cazul fetei de 14 ani dintr-un centru de plasament care se afla pe strada in stare de soc si plina de sange pe picioare.

UPDATE Operatiune de amploare a politiei germane la principala gara din Frankfurt, care a fost inchisa pentru scurt timp

Principala gara din Frankfurt a fost inchisa pentru scurt timp din cauza unei operatiuni a politiei, a anuntat operatorul Deutsche Bahn, pe Twitter, scrie Reuters.

Ce sanctiune au primit politistii care nu au avut nicio reactie in cazul fetei din Galati: Patruleaza pe jos

Politistii din Galati care nu au avut nicio reactie in cazul fetei de 14 ani pline de sange si in stare de soc au primit o prima sanctiune: pana la finalizarea anchetei disciplinare, cei doi vor patrula doar pe jos, fara a avea dreptul sa foloseasca autoutilitara Politiei.

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei de 14 ani din Galati. Seful Ambulantei: Pot confirma ca victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei de 14 ani gasita sangerand pe un bulevard din Galati si care a fost ajutata de doi politisti doar la interventia trecatorilor. Cei de la Protectia Copilului.

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 14 ani gasite plina de sange pe o strada din Galati. Seful Ambulantei: Noua ne-a spus ca a fost violata!

Medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, a fost categoric in privinta declaratiilor initiale ale fetei de 14 ani, filmata sangerand abundent, insa a refuzat sa comenteze faptul ca ulterior aceasta a spus ca a intretinut de bunavoie relatii sexuale cu prietenul ei de 15 ani.

Fata gasita plina de sange pe o strada din Galati a fost audiata. Ce declaratie stupefianta a facut copila de 14 ani

Fata a fost tratata de medicii de la Spitalul de Copii din Galati, care au transferat-o apoi la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati. A fost tratata si este in afara oricarui pericol. Ea a intretinut relatii sexuale cu un baiat de 15 ani.

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetei din Galati gasita pe strada plina de sange pe picioare, in care doi politisti sunt banuiti de neglijenta.

O tanara din Sibiu a intrat intr-o zi pe Facebook si a vazut un mesaj ciudat. Cand a accesat si celelalte retele de socializare a avut aceeasi surpriza neplacuta. Daca tot fugi de asta nu vei rezolva nimic!

O tanara din Sibiu a intrat intr-o zi pe Facebook si a vazut un mesaj ciudat. Cand a intrat si pe celelalte retele de socializare a avut aceeasi surpriza neplacuta. Femeia a primit amenintari ciudate.

Adolescenta plina de sange din Galati se intalnise inainte cu un tanar cunoscut pe retelele de socializare (surse)

Adolescenta din Galati, filmata plina de sange langa o masina de politie, il cunoscuse pe baiatul de 15 ani cautat acum de politisti pe o retea de socializare si se mai intalnise cu el de trei ori in ultima luna, potrivit unor surse din ancheta.

O femeie din Ploiesti, care a plecat voluntar de acasa, a fost data disparuta

Politistii din Ploiesti au fost sesizati de disparitia unei femei de 71 de ani care a plecat voluntar de acasa si nu s-a mai intors, informeaza, luni, IPJ Prahova. in aceasta seara luni seara, n. r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )