Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un sofer din Iasi a dat peste cap radarul politiei. A fost prins cu 166 si 236 de kilometri la ora

Playtech Playtech,
Un sofer din Iasi a dat peste cap radarul politiei. A fost prins cu 166 si 236 de kilometri la ora

Un sofer a incercat sa fuga de politistii rutieri din Iasi dupa ce a facut o depasire neregulamentara si i s-a facut semn sa opreasca. Barbatul de 32 de ani a accelerat in momentul in care oamenii legii au vrut sa il traga pe dreapta si a fost surprins de radar in timp ce rula . continuă pe Playtech

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

Decizie luata de procurori in cazul fetitei din Iasi agresate de olandez

Politistii si procurorii au intrat in alerta dupa ce jurnalistii au scos la iveala ca Johannes Visscher a abuzat sexual fetita din Iasi in urma cu trei ani. Acestia verifica acum toate cazurile.

Om de afaceri, cercetat de DNA sub acuzatia ca a dat peste 3 milioane de lei unui functionar de rang inalt din ANAF Miza: castigarea unei licitatii de soft

Un om de afaceri suspectat ca a dat unui functionar de rang inalt din ANAF peste 3 milioane de lei pentru a castiga o licitatie privind achizitia unor produse software este cercetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru cumparare de influenta si evaziune fiscala savarsita in forma continuata.

Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a facut o victima si la Iasi. in timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o alta fetita din comuna.

Fetita din Iasi, agresata in urma cu trei ani, l-a recunoscut pe agresor in persoana olandezului care a ucis-o pe copila din Gura Sutii

Fetita din comuna ieseana Horlesti, care a fost agresata in urma cu trei ani de un necunoscut care ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat, l-a recunoscut pe autorul faptei ca fiind aceeasi persoana cu.

Baietel din Constanta, dat disparut de bunicul sau. Incredibil unde l-au gasit politistii pe minor

Un baietel de trei ani si jumatate din Constanta a fost dat disparut de bunicul sau. Ulterior a fost gasit dormind acasa, sub masa. Bunicul lui Tega George va fi amendat pentru ca a alertat politia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )