Libnet.ro
UNICEF

19:00

Soferii, lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului Rutier. Politistii nu au iertat pe nimeni

Playtech Playtech,
Soferii, lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului Rutier. Politistii nu au iertat pe nimeni

Politistii de la Brigada Rutiera au aplicat zeci de sanctiuni contraventionale pentru soferii care au incalcat anumite reguli. Sanctiunile contraventionale pentru coducatorii auto au adunat in total 18. 000 de lei, iar 13 dintre permisele de conducere au fost retinute pentru incalcarea unui lucru grav. Soferii sunt lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului . continuă pe Playtech

Noul Cod Rutier. Combinatia care va lasa zeci de mii de soferi fara permis. Toti fac asta in masina

Codul Rutier se modifica din luna octombrie, iar noile reglementari prevad amenzi mai mari pentru soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce se afla la volan. in plus, acestia vor ramane fara permisul de conducere daca in timp ce utilizeaza telefonul mai incalca si alte reguli de circulatie. Cod Rutier. Folosirea telefonului mobil la .

Proiect legislativ: Fara pedepse cu suspendare pentru cei care ucid la volan fiind sub influenta alcoolului sau fara permis

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a depus la Senat un proiect legislativ pentru modificarea Codului Penal, in sensul interzicerii suspendarii executarii pedepsei pentru ucidere din culpa in conditiile savarsirii infractiunii ca urmare a conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului sau fara permis, scrie Mediafax.

Senatul a votat cresterea valorii tichetelor de masa. De cand se mareste concret suma pentru aceste bonuri

Senatul a adoptat un proiect de lege care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masa de la 15 lei la 20 de lei. Noile prevederi vor intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial, pe data de 1 a urmatoarei luni. Proiectul a primit 73 de voturi pentru din partea senatorilor. Valoarea tichetelor de .

DECIZIE SOC! SOFERII ROMANII trebuie SA DEA UN NOU TEST, altfel RAMAN FARA PERMIS! E FARA PRECEDENT

GATA! Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere, conformcapital. ro. Prin urmare, se schimba tot ce stiam pana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )