Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unde a fost prins soferul din Timis. Primele cuvinte pe care le-a rostit dupa ce politistii au pus mana pe el

Playtech Playtech,
Unde a fost prins soferul din Timis. Primele cuvinte pe care le-a rostit dupa ce politistii au pus mana pe el

Ionel Boldea, atacatorul din Timis care a ucis un barbat si a ranit alte 5 persoane, a fost prins de politisti, in noaptea de miercuri spre joi. Acesta are 33 de ani si a ingrozit cu faptele sale orasul Faget, in cursul zilei de ieri, 3 iulie 2019. Tanarul a fost dus imediat la audieri, . continuă pe Playtech

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

Primele declaratii ale criminalului din Timis: O icoana m-a scos afara din casa si m-o facut sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul si am spart capul unei femei

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Acesta le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

VIDEO Criminalul din Faget a fost prins de politisti

Ionel Bordea, individul care a omorat un barbat, a ranit grav o femeie si a atacat alti oameni pe strada, miercuri, in orasul Faget, a fost prins de politie joi dimineata, relateaza Mediafax.

Cercetat penal, dupa ce a fost prins conducand o masina fara placute de inmatriculare

Un tanar, in varsta de 21 de ani, din Calarasi, este cercetat penal dupa ce, la un control de rutina in trafic, a fost prins conducand o masina fara numere de inmatriculare.

Un barbat a fost scos inecat din mare, din zona Eforie Sud. Medicii incearca sa-l salveze

Un barbat de 63 de ani a fost scos inecat din mare, iar medicii incearca din rasputeri sa-i salveze viata. Incidentul s-a petrecut in Edorie Sud, in zona Hotelului Splendid, potrivit.

VIDEO Suspectul cautat de politistii din Timis, surprins in imagini imediat dupa crima din Faget

Suspectul crimei produse miercuri dimineata a fost surprins in imagini imediat dupa ce i-a atacat pe cei doi soti in localitatea Faget din judetul Timis, relateaza Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )