Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din ultimii 13 ani

Playtech Playtech,
Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din ultimii 13 ani

Romania a fost condamnata la Curtea de Justitie a UE pentru nivelul de poluare din tara pe care nu a reusit sa-l tina sub control de ani buni. Tara noastra nu si-a respectat obligatiile. continuă pe Playtech

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan.

Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani iar sursele de apa din unele localitati ar putea sa se epuizeze, a declarat miercuri ministrul ceh al Mediului, Richard Brabec, informeaza Reuters.

Aprilie, cea mai secetoasa luna din ultimii 60 de ani

Luna aprilie a acestui an este cea mai secetoasa luna aprilie din ultimii 60 de ani, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie. Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, a vorbit la Antena 3 despre criza cu care se confrunta agricultura in aceasta perioada si ce solutii ar trebui adoptate.

Firmele de HR trec pe scadere, pentru prima data in ultimii 10 ani

Piata locala de servicii de resurse umane va scadea cu aproximativ 15% in 2020, acesta fiind de altfel primul an de corectie al acestei industrii, din ultimii 10 analizati, ca urmare a maturizarii pietei si a pandemiei de coronavirus, potrivit studiului realizat de o companie de consultanta.

Guvernul german se asteapta in 2020 la cea mai grava recesiune din ultimii 50 de ani

Guvernul german si-a revizuit prognozele de crestere pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus si se asteapta la cea mai grava recesiune inregistrata de Germania dupa 1970, a declarat miercuri ministrul Economiei, Peter Altmaier, informeaza.

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie destinate spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Toyota Romania doneaza doua aparate de ventilatie pentru Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Dr. Victor Babes din Bucuresti, in valoare de 50. 000 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )