Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tara in care poluarea a scazut cu peste 70% in timpul carantinei

Playtech Playtech,
Tara in care poluarea a scazut cu peste 70% in timpul carantinei

Pandemia afecteaza cam toate aspectele din viata noastra si are efecte inclusiv asupra nivelului de poluare existent din aer. Foarte multe state ale lumii se afla in prezent in carantina, iar. continuă pe Playtech

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Digisport: Tara care a raportat de doua ori mai multe cazuri decat Romania, dar sfideaza in continuare pandemia de COVID-19. Recomandarile anuntate

Suedia este una dintre tarile europene care sfideaza pandemia de coronavirus. Asta desi pana in acest moment, nordicii au raportat 4. 028 de cazuri de infectare de doua ori mai multe decat in Romania) si 146 de decese fata de 65 la noi in tara).

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )