Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viermii care ar putea rezolva problema poluarii cu plastic: cum au fost descoperiti

Playtech Playtech,
Viermii care ar putea rezolva problema poluarii cu plastic: cum au fost descoperiti

Dincolo de poluarea atmosferei cu dioxid de carbon, planeta noastra este o victima a poluarii cu plastic. Exista numeroase legi menite sa pondereze utilizarea plasticului de unica folosinta,. continuă pe Playtech

Turcan, sageti catre Firea: Guvernul are toata deschiderea, dar cu raspunsuri tafnoase de la Primaria Generala nu putem rezolva problema poluarii

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat ca Executivul are toata deschiderea la nivelul Ministerului Mediului pentru rezolvarea problemei poluarii in Bucuresti, dar situatia nu poate fi remediata cu raspunsuri tafnoase venite de la Primaria Generala.

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Solutiile lui Nicusor Dan privind problema poluarii din Capitala

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR Bucuresti si PMP la Primaria Capitalei, a vorbit la Adevarul Live despre solutiile sale pentru remedierea poluarii din Capitala, care weekendul trecut a ajuns la limite extreme. Acesta a explicat ca analizand sursele de poluare, prima oara trebuie rezolvata problema traficului, propunand parcari gratuite la intrarea in oras. Acesta a mai vorbit apoi despre gropi de gunoi, praf si spatii verzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )