Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cat de PSD e Pro Romania? Partidul lui Victor Ponta vrea candidat comun cu social-democratii la prezidentiale

Playtech Playtech,
Cat de PSD e Pro Romania? Partidul lui Victor Ponta vrea candidat comun cu social-democratii la prezidentiale

Pro Romania, partidul fondat si condus de fostul premier Victor Ponta, sustine ca ar vrea un candidat comun la prezidentiale cu PSD si ALDE. Imediat dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat in Parlament, Victor Ponta a avansat ideea unui candidat comun si sustine ca are si o propunere concreta. Imediat ce . continuă pe Playtech

Anunt BOMBA al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Actuala guvernare este aproape de dezastru! Cel putin asa sustine Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, formatiunea acuzand coalitia PSD-ALDE ca nu mai are bani de pensii si ca incearca sa ii.

Victor Ponta: Textul motiunii este un fake

Victor Ponta a criticat marti textul motiunii de cenzura initiat de PNL si USR-Plus, insa a declarat ca parlamentarii Pro Romania o vor vota. As vrea sa fac precizarea ca parlamentarii PRO Romania nu.

Victor Ponta, recomandare pentru Dancila in ziua motiunii: Va recomand serialul Cernobil. Mi-as dori sa nu faceti greseala pe care au facut-o guvernantii sovietici

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat in Parlament, marti, in ziua votarii motiunii, ca Guvernul nu va fi demis, darii recomanda Vioricai Dancila sa ia masuri urgente pentru a evita un dezastr.

Victor Ponta, scenariu-soc: ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi dinPSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si aliantaPSD-ALDE pentru a.

Ponta cere ca PSD, ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale, fix in ziua in care motiunea opozitiei a picat: Daca mergem cu trei candidati sigur nu intra niciunul in turul 2 (VIDEO)

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi din PSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si alianta PSD-ALDE pentru a sprijini un.

Fifor, inainte de motiune: ,,Exista 15 colegi senatori care ar trece la PRO Romania

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a afirmat luni ca parlamentarii social democrati si-au ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )