Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum s-a folosit PSD de Facebook ca sa lanseze cea mai mare minciuna

Playtech Playtech,
Cum s-a folosit PSD de Facebook ca sa lanseze cea mai mare minciuna

Facebook a devenit o arma prost folosita de gruparile politice, pentru a castiga sau a-si reabilita imaginea mizera in fata alegatorilor. Exact asta au facut anumiti membri PSD prin falsificarea informatiilor despre premierea Simonei Halep. Marti seara, 12 iunie, pe Facebook a inceput sa circule un colaj scandalos compus din mai multe imagini cu Simona []. continuă pe Playtech

ESENTIAL! Cum te prinzi daca ciresele au VIERMI si cum ii elimini: Metoda cea mai simpla

E sezonul cireselor si, mai ales ca e post, nimeni nu le vrea cu carne! Iata cum poti identifica fructele fara viermi inainte de a le achizitiona si care este cea mai simpla metoda de a scapa de.

Florian Bodog, despre faptul ca medicii nu au curaj sa prescrie medicamente scumpe: Kovesi a spus ca cea mai mare coruptie este la medici

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca e de inteles reticenta medicilor de a prescrise tratamente foarte scumpe dupa ce procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus ca cea mai mare coruptie e in randul cadrelor medicale.

FOTO Descoperire arheologica in Timisoara: analiza locului unde s-a aflat Poarta Vienei, cea mai importanta intrare in cetate

Lucrarile de descarcare arheologica din sens-giratoriul din Piata Marasti, care va fi largit la trei benzi, au scos la iveala lucruri importante din istoria Timisoarei. Cea mai importanta descoperire facuta de arheologii de la Universitatea de Vest din Timisoara este locul in care s-a aflat poarta Vienei. Un arhitect propune refacarea portii in sensul-giratoriu.

VIDEO: Rongorongo - cea mai mare enigma a Insulei Pastelui

Sistemul de scriere Rongorongo este cea mai mare enigma a Insulei Pastelui. Nu exista date certe cu privire la perioada sau la modul in care a fost inventat, si exista doar 12 texte cunoscute in lume, dintre care niciuna nu se mai afla pe insula, scrie BBC.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

Bucuresti, capitala europeana cea mai expusa in cazul cutremurelor. in acest an se vor reabilita 30 de cladiri din Bucuresti si alte 10 din tara

Municipiul Bucuresti este capitala europeana cea mai vulnerabila la cutremure, in principal din cauza pozitiei geografice, dar si a cladirilor de peste trei etaje construite inainte de 1940, se arata intr-un document al Ministerului Dezvoltarii.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune

Antena 3 a fost si sambata cel mai urmarit post de stiri din Romania, asa cum se intampla la toate evenimentele importante. in momentele de varf ale mitingului PSD, Antena 3 a reusit sa depaseasca.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )