Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum trolleaza alianta USR PLUS sloganurile PSD. in era digitala, partidele se bat in bannere de strada

Playtech Playtech,
Cum trolleaza alianta USR PLUS sloganurile PSD. in era digitala, partidele se bat in bannere de strada

Pentru USR, PLUS, Pro Romania si PSD celebra intersectie de la Bucur Obor este scena unui razboi al afiselor. Sub un banner al Partidului Social Democrat, cu mesajul Patrioti in Europa. Romania merita mai mult, a fost plasat unul al formatiunii Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, banner pe care apare scris Asa e. continuă pe Playtech

Batalia pentru europarlamentare, faza pe afise: Alianta USR-PLUS trolleaza bannerele PSD si Pro Romania

Partidele din Romania se bat ironizandu-si unele altora bannerele de campanie. Astfel, dupa ce Partidului lui Victor Ponta, Pro Romania, a trollat afisul fostului sau partid, PSD, Alianta USR-PLUS a intrat in batalie trolland bannerele ambelor formatiuni.

Sondaj IMAS: PSD, la un minim istoric, cu 21,5%. PNL, pe primul loc, cu 25,2%. Alianta USR-PLUS - 17,7%

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar obtine doar 21,5% din voturi, ceea ce inseamna un minim istoric, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Pe primul loc este PNL, cu 25,2%, iar Alianta USR-Plus este pe locul al treilea, cu 17,7%. Pe locul al patrulea este partidul lui Calin Popescu Tariceanu, cu 12,7%.

Sondaj IMAS. PSD, la un minim istoric. PNL si Alianta 2020 USR PLUS, lupta stransa pentru primul loc

PNL si Alianta 2020 USR PLUS s-ar clasa primele la urmatoarele alegeri europarlamentare, arata ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa de abia pe locul trei, cu o intentie de vot de aproape 20%.

Sondaj IMAS. PSD, la un minim istoric. Ce scor au PNL si Alianta 2020 USR PLUS

PNL s-ar clasa pe primul loc la urmatoarele alegeri europarlamentare, arata ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa de abia pe locul al doilea, cu o intentie de vot de aproape 20%.

Bataie cu bannere electorale la Obor, in Capitala. Pro Romania trolleaza PSD, iar ambele partide primesc replica de la USR PLUS

Dupa ce in urma cu cateva zile Pro Romania, partidul condus de fostul lider PSD Victor Ponta, monta un banner langa un altul al PSD pentru a deturna mesajul catre alegatori in favoarea sa, sambata lupta s-a intetit dupa ce cele doua partide au primit replica USR PLUS.

Obiectivele Aliantei 2020 USR-PLUS pentru euroalegeri: un MCV la nivel de UE, fonduri pentru spitale, armata europeana

Alianta 2020 USR PLUS si-a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, programul electoral pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai. Printre obiective sunt extinderea UE, debirocratizarea institutiilor sau proiectul unei armate europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )