Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elena Udrea se ia de Victor Ponta: Ar trebui sa imi fii recunoscator

Playtech Playtech,
Elena Udrea se ia de Victor Ponta: Ar trebui sa imi fii recunoscator

Elena Udrea se ia de Victor Ponta si ii reproseaza ca nu le este recunoscator celor care l-ar fi ajutat in cariera. intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Udrea insinueaza ca pana si ea s-ar fi sacrificat pentru binele fostului premier al Romaniei. Mai, Victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter [] . continuă pe Playtech

Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta: M-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul-Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi (FOTO, VIDEO)

Elena Udrea a lansat un atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta pe care il acuza de lipsa de caracter. Pornind de la faptul ca Ponta il acuza pe Basescu de toate relele din Romania, Udrea ii aminteste.

Elena Udrea, catre Victor Ponta: Tot fara caracter ai ramas! Ciocu mic cand vine vorba de mine

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe fostul premier Victor Ponta ca n-are caracter. Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas! Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea.

Oracolul din Costa Rica inca vorbeste: Elena Udrea crede ca Dancila va pleca la PRO Romania

Elena Udrea, fugara in Costa Rica dupa ce a fost condamnata pentru coruptie, continua sa lanseze mesaje legate de politica la varf din Romania. intr-un mesaj ironic publicat pe Facebook, fostul ministru al Turismului pune sub semnul indoielii loialitatea premierului Viorica Dancila fata de seful PSD. Elena Udrea sugereaza ca Liviu Dragnea nu ar fi [] .

ELENA UDREA: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-un mesaj pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Elena Udrea, mesaj din Costa Rica: Nu m-ar mira daca, dupa Grindeanu si Tudose, si Viorica Dancilaar trece la Pro Romania

Elena Udrea a transmis un mesaj din Costa Rica, spunand ca nu ar fi mirata daca dupa fostii premieri Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, ar pleca si Viorica Dancila la Pro Romania. Situatia lui Dragn.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca, dupa Grindeanu si Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Nu ar fi surprinzator daca, dupa Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, a precizat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, intr-o postare de pe Facebook, de.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

VICTOR PONTA: Datoria externa a sarit iar la 100 miliarde

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a scris astazi intr-un mesaj pe Facebook, despre datoria externa, aducand acuzatii la adresa lui Liviu Dragnea si la evolutia datoriei externe din 2012 pana in prezent.

VICTOR PONTA, ATAC LA DRAGNEA: Niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal

Liderul Pro Romania Victor Ponta a lnsat duminica, la prezentarea cndidatilor pentru PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunand ca niciun lider politic adevarat nu-si ia echipa cu el la tribunal si promitandu-le mebrilor Pro Romania ca niciodata nu va fi pentru ei o povara, o rusine si o jena. El a mai spus ca acum se fura cu ordonanta de urgenta.

VICTOR PONTA, DESPRE LIDERII PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ieri, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care ii critica acum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )