Libnet.ro
UNICEF

08:45

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Playtech Playtech,
De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost.

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Liviu Dragnea a votat si pentru referendum: Nu vad de ce este o surpriza. Tot timpul am sustinut temele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat vineri seara, in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare si referendum. Acesta a declarat ca nu vede de ce este o surpriza ca a votat la referendum, pentru ca am spus tot timpul ca sustine temele de la referendum. El este asteptat dupa vot la sediul PSD Baneasa, unde cel mai probabil va anunta candidatul la alegerile prezidentiale.

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] .

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat daca e pregatit sa mearga la puscarie: Nimeni nu e pregatit, doamna

Liviu Dragnea a fost intrebat de o ziarista, duminica seara, dupa ce a votat, daca este pregatit sa mearga la puscarie. Nimeni nu e pregatit, doamna, a raspuns Dragnea.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, sageti in directie presedintelui Iohannis. A vorbit si despre prima sa condamnare. Eu sunt tabacit. Din pacate nu e prima data cand mi se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )