Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Playtech Playtech,
Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni. continuă pe Playtech

VIDEO Victor Ponta: 2009 Basescu = 2019 Dragnea. Guta este cel mai destept - le ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice

Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, a scris duminica seara pe Facebook ca Nicolae Guta ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice, schimband doar numele si culorile partidului, referindu-se la piesa Victorie PSD, lansata de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, si la Basescu Presedinte, melodie lansata in 2009. De asemenea, Ponta spune ca Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Basescu, doar ca liderul PSD este este mai ticalos, mai mincinos decat cel de-al doilea.

Catalin Radulescu, declaratie despre maneaua lui Guta: Este foarte buna, se adreseaza celor din electoratul nostru, care le plac manele

Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat, luni, la Parlament, despre maneaua cu mesaj electoral de sustinere a PSD, cantata de Nicolae Guta, ca este foarte buna si se adreseaza electoratului PSD. El s-a.

Rovana Plumb, la mitingul social-democratilor de la Galati: PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume.

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opozitia in cadrul mitingului social-democratilor de la Galati si le-a facut o serie de promisiuni romanilor. Datorita voua si a.

Rovana Plumb, la mitingul social-democratilor de la Galati: PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb a atacat dur Opozitia in cadrul mitingului social-democratilor de la Galati si le-a facut o serie de promisiuni romanilor. Datorita voua si a.

Cum au reactionat fanii lui Nicolae Guta, dupa ce a aparut maneaua PSD. Am aruncat toate CD-urile!

Nicolae Guta a lansat recent maneaua PSD, iar fanii i-au sarit imediat in cap. Foarte multi dintre cei care ascultau piesele celebrului cantaret de manele nu inteleg de ce s-a vandut si ii transmit ca au aruncat toate CD-urile pe care le-au cumparat de-a lungul anilor. Doar PSD poate sa faca ceva pentru Romania. Ascultati-ma [] .

Reactia lui Codrin Stefanescu atunci cand a vazut maneaua PSD a lui Nicolae Guta

Codrin Stefanescu lauda maneaua PSD a lui Nicolae Guta si raspunde dur celor ce l-au atacat pe celebrul cantaret pe aceasta tema. O parte din presa securistoida hastagista penelista .

Dupa maneaua PSD, avem si vrajitoare anticoruptie! Ce vor sa faca la Guvern. VIDEO

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 ne ofera de toate. De la mitinguri cu oameni adusi cu forta de membri de partid, la maneaua PSD lansata de Nicolae Guta. Au aparut chiar si vrajitoarele anticoruptie, care lucreaza la un ritual in masa prin care vor sa le vina de hac [] .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 MAI Sphera Franchise Group urca pe primul loc in topul randamentelor de la BVB

Marcand un salt al cotatiei de 9,84%, in intervalul 2 - 9 mai, in raport cu moneda euro, actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Comisarul european Bienkowska: Cel mai mare risc sunt populismul si fortele care vor sa schimbe UE, dar in realitate vor sa o distruga

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, vede populismul drept cel mai mare pericol care pandeste Uniunea Europeana in viitorul apropiat, transmite AFP preluata de.

Marina turca lanseaza cel mai mare exercitiu militar

Armata turca a lansat, astazi, ceea ce prezinta drept cel mai mare exercitiu al Marinei sale, care se desfasoara pe trei mari la care are iesire tara, intr-un context de tensiuni pe tema exploararii gazelor naturale in largul insulei impartite Cipru, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )