Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta urmarit penal. Un restaurant din Bucuresti ofera caracatita gratis, in cinstea acestui moment

Adevărul Adevărul,
Ponta urmarit penal. Un restaurant din Bucuresti ofera caracatita gratis, in cinstea acestui moment

Urmarirea penala a lui Victor Ponta i-a facut pe proprietarii unui restaurant cu specific marin din Bucuresti sa lanseze o oferta speciala, bazata pe caracatita. continuă pe Adevărul

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect in dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Sova. Lista celor 19 infractiuni de care este acuzat premierul. Iohannis ii cere demisia, Ponta refuza

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova, pentru 19 infractiuni, savarsite in calitatea sa de avocat. De asemenea, DNA cere incuviintarea urmarii penale a lui Ponta, pentru conflict de interese, in calitatea sa de premier. Presedintele Iohannis i-a cerut lui Ponta sa demisioneze, iar premierul a refuzat.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova

Premierul Victor Ponta a fost pus astazi sub urmarire penala de procurorii DNA. Victor Ponta este urmarit penal pentru 19 presupuse infractiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a.

Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova. Lista infractiunilor de care este acuzat premierul

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova. Premierul este suspectat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala, in dosarul Turceni-Rovinari, pentru fapte savarsite in calitatea sa de avocat.

Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova

Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese * ACTUALIZARE 11:27 Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova. Iohannis ii cere DEMISIA

28 -Ponta ii raspunde lui Iohannis: Doar Parlamentul poate sa ma demitaUPDATE 13. 20 - Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va fi convocat la ora 17, a anuntat presedintele acestui forum,.

Real time marketing: un restaurant ofera caracatita gratis dupa urmarirea penala a lui Victor Ponta

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala, anunta Adevarul. ro .

Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru mai multe fapte de coruptie. Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Victor Ponta. Evenimentele de astazi nu au ramas fara ecou in presa internationala.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )