Libnet.ro
UNICEF

09:00

Revista presei: Dacian Ciolos ataca PSD; ministrul Justitiei il ameninta pe Ponta; Tariceanu, judecat la Curtea Suprema

Playtech Playtech,
Revista presei: Dacian Ciolos ataca PSD; ministrul Justitiei il ameninta pe Ponta; Tariceanu, judecat la Curtea Suprema

Premierul Dacian Ciolos a raspuns agresiv la o serie de acuzatii ale PSD. ministrul Justitieianunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza, Calin Popescu Tariceanu este la Curtea Suprema de Justitie acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi []. continuă pe Playtech

REVISTA PRESEI 05.08.2016

ADEVARUL *GovITHub, planul Guvernului de a schimba Romania prin industria IT Dacian Ciolos a anuntat, impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai sectorului IT din Romania, proiectul GovITHub. E proiect de tara, dar, mai bine spus, este un proiect pentru viitor.

Ce spune Dacian Ciolos despre absorbtia fondurilor europene

Premierul Dacian Ciolos a sustinut vineri ca ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a explicat foarte clar situatia absorbtiei fondurilor europene si a adaugat ca actualul Guvern a preluat in.

Dacian Ciolos: Copiile legalizate nu vor mai fi cerute in institutiile de invatamant

Premierul Dacian Ciolos atrage atentia institutiilor de invatamant privind respectarea masurilor de simplificare administrativa. Astfel, el invoca ordinul emis, marti, de ministrul Educatiei, care prevede ca institutiile de invatamant trebuie sa accepte documente conform cu originalul, in locul celor autentificate la notariat.

Dacian Ciolos intervine in scandalul absortiei fondurilor europene: Sunt lucruri care nu au fost facute in 2014-2015

Premierul Romaniei Dacian Ciolos a intervenit in scandalul absortiei fondurilor europene, in contextul in care vina pentru acest neajuns s-a tot pasat de la fostul Guvern, cel condus de fostul.

Dacian Ciolos a decis in privinta viitorului ministru al Comunicatiilor

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, vineri, ca saptamana viitoare va face cunoscut numele viitorului ministru al Comunicatiilor, in conditiile in care in prezent seful Cancelariei prim.

Premierul Dacian Ciolos, replica dura pentru Liviu Dragnea privind facilitatile veteranilor: Astfel de abordari populiste, cu tuse groase, sunt dincolo de orice comentariu

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Guvernul va modifica prin ordonanta de urgenta Legea Codului Fiscal, astfel incat sa coreceze regimul facilitatilor pentru veterani.

Dacian Ciolos, la lansarea programului GovITHub: Avem nevoie de capacitate inovativa in administratie

Premierul Dacian CIolos a declarat, joi, la lansarea programului GovITHub, ca Guvernul doreste sa aduca in administratia din Romania capacitatea de inovatie din IT.

Dacian Ciolos: Institutiile de invatamant trebuie si ele sa respecte masurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul dupa documente

Dacian Ciolos a anuntat pe Facebook ca si institutiile de invatamant trebuie sa respecte masurile de simplificare administrativa. De asemenea, premierul a mai adaugat ca vor fi suficiente.

Ministrul Justitiei anunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea, pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza. De la inceputul anului, fostul premier a facut mai multe declaratii descalificante la adresa ministrului Justitiei.

Pruna, atac la adresa lui Ponta: Ministrul Justitiei vrea sa il dea in judecata pe fostul premier (VIDEO)

Ministrul Justitiei a avut cateva replici acide la adresa lui Victor Ponta. Raluca Pruna sustine ca il va da in judecata pe fostul premier daca va continua sa o calomnieze. Reactia lui Pruna vi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )