Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Playtech Playtech,
Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015, in functie de fiabilitate, pe baza defectiunilor gasite in timpul inspectiilor tehnice periodice desfasurate in 2014 pe teritoriul Germaniei, au fost prezentate la inceputul acestui an in TuV Report 2015, document citat de promotor. ro.

Cum facem cele mai bune gogosi de casa. Cat timp trebuie framantat aluatul - reteta care te face sa-ti lase gura apa

Secretul celor mai bune gogosi de casa, spun gospodinele, nu sta doar in ingredinte, ci mai ales in timpul cat este framantat aluatul.

Victor Ponta a demisionat, Guvernul a picat. Dragnea: La ora 13.00 aflam numele viitorului premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat miercuri dimineata ca premierul Victor Ponta a demisionat. La ora 13. 00, liderul PSD a convocat coalitia de guvernare in care se va decide daca actuala majoritate mai functioneaza in Parlament si fara Victor Ponta. Liviu Dragnea n-a spus nimic despre o eventuala demisie a vicepremierului Gabriel Oprea, nici daca PSD e dispus sa ramana in alianta cu UNPR.

Victor Ponta a demisionat. Calimente (PNL): Daca poporul nu ne vrea pe noi, sa ii voteze pe bulgari. Gorghiu: Calimente sa candideze in Bulgaria

Victor Ponta a demisionat. Deputatul PNL, Mihaita Calimente, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni de televiziune ca daca oamenii nu ii vor pe politicienii romani, atunci n-au decat sa ii voteze pe bulgari. Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a reactionat prompt dupa afirmatia lui Calimente si precizat ca dupa asemenea vorbe deputatul PNL ar fi mai bine sa candideze in Bulgaria, nu in Romania.

Primele reactii dupa ce Victor Ponta a demisionat. Basescu: Este un mare cadou pentru Romania

Victor Ponta a demisionat. Lumea politica saluta demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului. Traian Basescu, Liviu Dragnea si Ludovic Orban considera ca Romania are sansa unui nou inceput.

De ce si cum sa faci rost de cele mai bune anvelope de iarna

Chiar daca mai avem o luna pana putem spune ca a venit cu adevarat iarna, in Romania suprizele in legatura cu vremea pot sa apara oricand, cu atat mai mult in luna noiembrie.

Cele mai bune telefoane pe care sa le urmaresti de Black Friday 2015

De Black Friday 2015 vor fi cautate la reducere telefoanele. Daca vrei unul nou, acestea sunt cateva dintre cele pe care sa le urmaresti.

Victor Ponta a demisionat. Euro a trecut de 4,44 lei dupa caderea Guvernului Ponta

Leul s-a depreciat in fata euro in tranzactiile interbancare dupa caderea Guvernului Ponta. La ora 11. 00, moneda nationala se tranzactiona la 4,4456 unitati pentru un euro, iar dolarul american era cotat la 4,0702.

Chiar avem cele mai bune spitale si dotari medicale din lume?

Cu o zi inainte de dezastrul din clubul Colectiv, situatia din sistemul medical romanesc nu parea deloc roza. Era asa cum o stim de ani de zile. Lipsa de personal, lipsa de medicamente, lipsa de consumabile, lipsa de aparatura moderna, lipsa de bani.

Moment de bilant pentru firmele brailene. Camera de Comert Industrie si Agricultura a premiat in cadrul Topul firmelor brailene - 2015, agentii economici cu cele mai bune rezultate in anul 2014

Ajunsa la cea de a XXII-a editie, manifestarea a reunit cateva sute de oameni de afaceri, carora li s-au adaugat reprezentanti ai autoritatilor locale si parlamentari. Au fost luate in calcul pentru Topul 2015 firmele care au inregistrat profit din exploatare si au avut o cifra de afaceri de minim 100. 000 lei, in cazul microintreprinderilor, si minim 250. 000 lei in cazul celorlalti agenti economici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )