Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Daca maine il paraseste, spune ca e securista

Playtech Playtech,
Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Daca maine il paraseste, spune ca e securista

In plina campanie electorala, Victor Ponta il ataca dur pe fostul sau coleg de partid, Liviu Dragnea. Din comentariile facute de liderul Pro Romania nu au lipsit referirile facute la partenera de viata a lui Dragnea. in plina campanie electorala, Victor Ponta s-a lansat, din nou, in atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un [] . continuă pe Playtech

Ponta: Daca PSD scoate peste 30%, vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD si cu banii de la buget

Victor Ponta a declarat ca daca PSD va obtine sub 30% la alegerile europarlamentare, Viorica Dancila il va executa pe Liviu Dragnea. Oricat de obedient ai fi, incepi sa cunosti oameni, incepi sa.

Victor Ponta, despre extradarea lui Radu Mazare: Domnul Dragnea, exact ca in Narcos, de fiecare data cand se apropie politia de el da pe cate unul din camarazi

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca nu ar fi fost prea bun prieten cu Radu Mazare, dar tot nu se bucura de raul fostului coleg de partid. in schimb, acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca ar fi in spatele.

Victor Ponta: Nu sunt PSD-ist. Nu ne intoarcem acolo, chiar daca pleaca Dragnea

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu exista cale de intoarcere in PSD, chiar daca Liviu Dragnea paraseste sefia partidului. Nu sunt psd-ist si nu ne.

Victor Ponta: Dragnea e un Vadim Tudor cu structura de partid si bani de la buget. Daca maine il paraseste Irina, o sa spuna si de Irina ca e securista sau e cu Soros.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Liviu Dragnea, campanie cu gratar si mamaliga la ceaun. De frica protestelor, nu mai iese in piete: Mergi in centrul orasului daca ai curaj

Liviu Dragnea si-a continuat, sambata, excursiile electorale. in weekendul dinaintea alegerilor, liderul PSD a renuntat la intalnirile cu mii de oameni si a preferat sa continue campania in cadru restrans, la Sibiu, dar in fata camerelor de filmat Romania Tv. Postul de televiziune a realizat un reportaj despre cum face friptura si mamaliga la ceaun [] .

Continua seria de amanari sau se va hotari soarta lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta? Luni sunt noi termene si la inalta Curte, si la Curtea Constitutionala

Instanta suprema si Curtea Constitutionala vor anunta luni daca iau, in sfarsit, o decizie, sau continua seria de amanari in privinta dosarului lui Liviu Dragnea, respectiv in privinta sesizarii facute de Florin Iordache, una cu implicatii directe asupra procesului liderului PSD.

Victor Ponta, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Cum arata lupta Pro Romania cu PSD cu o saptamana inainte de vot

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )