Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Victor Ponta a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea

Victor Ponta este de parere ca unii politicieni vor sa induca alegatorilor ideea ca Uniunea Europeana este dusmanul Romaniei si avertizeaza ca ideile populiste sunt transmise de cea mai puternica masina de politica din Romania. Liderul Pro Romania a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea. Traiesc [] . continuă pe Playtech

Cea mai noua problema cu Google Play: jocurile violente, la liber pentru copii

Multi copii isi instaleaza aplicatii din Google Play, iar multe dintre jocurile care le sunt destinate sunt incarcate de violenta. Magazinul virtual de care sunt depenendenti toti.

Cazul Tandarei in The Telegraph: Cum a scapat de justitie cea mai mare banda de traficanti de copii din Europa

The Telegraph a luat urma unuia dintre sefii banuiti ai cercului, care intr-un interviu extraordinar a sfidat fortele europene de politie sa gaseasca vreo dovada care sa-l lege de brutala industrie a traficului. El si-a batut joc si de guvernul britanic, care a cheltuit milioane de euro pentru ceea ce pare a fi o investigatie esuata. Respectivul a spus ca politia l-a confundat cu altcineva cand a descins la el acasa, capturand mari cantitati de bani, aur si arme automate.

Uber pregateste cea mai mare schimbare pentru afacerea sa

Uber a debutat si-a crescut prin serviciile de ride sharing. Acum, in 2019, pregateste urmatorul pas, iar Romania e pe lista. Uber pune in contact oameni cu masini cu oameni care au nevoie.

I s-a aratat un filmulet si a incercat sa se tina tare sa nu planga. Este cea mai mare dureroasa inregistrare la care s-ar putea uita un om (VIDEO)

I s-a aratat un filmulet si a incercat din rasputeri sa nu planga, dar este o inregistrare pe care nimeni nu ar putea sa o priveasca si sa ramana indiferent. La 14 ani, Jessica Boatwrigh s-a uitat la.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

Victor Ponta, gafa de proportii. Silviu Vexler: Mitul EVREILOR care fura copii a generat drame infioratoare de-a lungul istoriei (VIDEO)

Victor Ponta a gafat grav, vineri, intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum Liviu Dragnea, dar discursul a fost taxat de deputatul evreilor, Si.

Victor Ponta, taxat de deputatul Silviu Vexler, dupa ce a vorbit de mitul evreilor care fura copii: Observ cum un politician foloseste un element din istoria dureroasa a evreilor si il trivializeaza (VIDEO)

Victor Ponta a fost taxat, vineri, de un deputat, dupa ce a facut referiri considerate nepotrivite intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum L.

Victor Ponta anunta ca ar vota cu Traian Basescu: Schimb de replici intre fostul premier si Eugen Tomac. Toata sala a izbucnit in ras (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele PMP, Eugen Tomac, au participat vineri la forumul Eurosfat, eveniment in cadrul caruia au discutat despre prioritatile partidelor lor pentru mandatul.

Adevarul Live. Victor Ponta, despre razboiul Dragnea-Iohannis

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, vorbeste, la Adevarul Live, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis, echipa Pro Romania pentru alegerile europarlamentare si in ce conditii ar putea acest partid sa ajunga sa colaboreze cu PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )