Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta, in plina campanie electorala: Ce mai votam daca Dragnea scapa?

Playtech Playtech,
Victor Ponta, in plina campanie electorala: Ce mai votam daca Dragnea scapa?

Victor Ponta este convins ca Liviu Dragnea va scapa de condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in contextul in care CCR se va pronunta, pe 10 aprilie, asupra conflictului juridic dintre Parlament si Curtea Suprema. Florin Iordache este cel care a sesizat CCR pe aceasta tema, iar o decizie favorabila a judecatorilor [] . continuă pe Playtech

Dragnea ii ataca pe liderii europeni: E campanie electorala. Marii lideri europeni au transformat Romania in minge

Liderul PSD, Liviu Dragnea i-a atacat vineri pe liderii europeni dupa ce acestia somasera Guvernul sa nu emita ordonante de urgenta care sa afecteze statul de drept. Dragnea spune ca liderii europeni sunt in campanie electorala si ca au transformat Romania in minge.

VICTOR PONTA: Temele propuse pentru referendum sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp.

Victor Ponta: intrebarile de la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis sunt defazate ca timp

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca temele propuse pentru referendumul national din 26 mai sunt defazate ca timp. Referitor la referendumul propus de presedintele Romaniei noi nu am avut.

Victor Ponta, in vizita pe Muntele Athos

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost vineri pe Muntele Athos din Grecia, acolo unde a vizitat Schitul Podromu si s-a vazut cu mai multi preoti si calugari romani.

PSD: Ne mai gandim daca mergem la consultarile anuntate de Iohannis

PSD ar putea boicota consultarile anuntate de Iohannis pe tema referendum-ului pe justitie. Ne mai gandim daca mergem, spun surse din partid. Iar premierul Viorica Dancila declara ca, dupa toate atacurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )