Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta si Rares Bogdan, replici dure: Exista pericolul sa nu mai platim pensii si salarii

Playtech Playtech,
Victor Ponta si Rares Bogdan, replici dure: Exista pericolul sa nu mai platim pensii si salarii

PSD, partidul care s-a instalat la putere in 2016, a pierdut alegerile europarlamentare cu un scor rusinos. Dar partidele din opozitie nu par sa vrea sau sa stie cum sa profite de situatie, iar liderii lor au schimburi de replici acide. PNL si USR-Plus au dat tonul schimbului acid de replici, cu liderii celor doua [] . continuă pe Playtech

Neintelegeri in opozitie! Rares Bogdan: Nu ai cum sa nu iti asumi schimbarea guvernului!/ Victor Ponta: Aveti o mare problema - Ludovic Orban. Pro-Romania nu vorbeste cu el (VIDEO)

Neintelegeri in opozitie dupa alegerile europarlamentare in care au invins categoric PSD-ALDE. Dupa schimbul de replici intre Ludovic Orban si liderii aliantei USR - PLUS, a venit randul ca Victor Ponta sa.

Victor Ponta, atac DUR la adresa presedintelui PNL: imi face scarba Orban. E o relicva a anilor 90. A sabotat-o pe Turcan si nu-l vrea pe Rares Bogdan premier. Motiunea nu trece

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac extrem de dur, joi, la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban. Acesta il acuza pe liderul liberalilor ca trage sfori in Guvern si ii pe Raluca Turcan s.

Victor Ponta, la Adevarul Live: intre Dragnea si Orban nu e nicio diferenta. El nu a vrut-o pe Turcan presedinte la Camera si nici pe Rares Bogdan premier

Liderul ProRomania, Victor Ponta, va explica, la Adevarul Live, ce sanse are Opozitia sa rastoarne Guvernul Dancila. Va vota o motiune de cenzura depusa de PNL si USR? Va sustine un nou Guvern PSD-ALE, cu alt premier, sau un nou Guvern de dreapta? E ProRomania interesata sa intre la guvernare?.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania va vota motiunea de cenzura

Victor Ponta i-a spus lui Rares Bogdan, in direct la Romania TV, ca va vota motiunea de cenzura pe care opozitia o va initia la adresa guvernului. Daca se doreste cu adevarat sa treaca motiunea de.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Rares Bogdan sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor: Nu pot sa aiba pensii de 350 de milioane si marea masa a cetatenilor...

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca va lupta ca pensiile speciale ale magistratilor sa fie taiate. Liberalul a sustinut ca nu este corect ca magistratii sa aiba pensii atat.

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,.

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

VICTOR PONTA: Vizita Sanctitatii Sale Papa Francisc - moment istoric

Fostul premier, Victor Ponta, considera ca vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc este un moment istoric.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )