Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anca Dumitra din Las Fierbinti, insarcinata! Imaginea care i-a alertat pe fani FOTO

Playtech Playtech,
Anca Dumitra din Las Fierbinti, insarcinata! Imaginea care i-a alertat pe fani FOTO

Anca Dumitra, celebra pentru rolul Gianinei din Las Fierbinti, a ramas insarcinata. Actrita a postat mai multe imagini care o infatiseaza in noua ipostaza, pe Instagram. Unii dintre fani se intreaba cine este tatal, in timp ce altii nu doresc prea multe informatii, rezumandu-se doar la felicitari. Anca Dumitra din Las Fierbinti este insarcinata Anca . continuă pe Playtech

Pro TV a dat liber la Las Fierbinti. Cum poti vedea gratuit serialul fara reclame!

Las Fierbinti este un serial de comedie difuzat de Pro TV incepand cu anul 2012. Serialul urmareste vietile si povestile locuitorilor satului numit Las Fierbinti. Cele mai importante persoane din Las Fierbinti sunt: Vasile Gheorghe Ifrim), Bobita Mihai Bobonete), Giani Constantin Dita), Celentano Adrian Vancica), Firicel Toma Cuzin), Robi Leonid Doni). Cum poti vedea serialul .

S-a dat LIBER la LAS FIEBINTI! Pro TV a facut ANUNTUL: UNDE poate fi urmarit GRATUIT si FARA RECLAME celebrul serial

Las Fierbinti este unul din cele mai populare seriale de comedie din Romania, fiind difuzat de Pro TV incepand cu anul 2012.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a zece magistrati care se pensioneaza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind eliberarea din functie a zece magistrati,care se pensioneaza . intre cei care parasesc sistemul se afla fosta sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) Cristina Tarcea, dar si presedintele si vicepresedintii Curtii de Apel Timisoara.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )