Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum arata Andreea Berecleanu, in urma cu 10 ani, cand a inceput sa prezinte Observator la Antena 1. Era de-o frumusete ravasitoare. Foto

Playtech Playtech,
Cum arata Andreea Berecleanu, in urma cu 10 ani, cand a inceput sa prezinte Observator la Antena 1. Era de-o frumusete ravasitoare. Foto

Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest, asa se descrie Andreea Berecleanu in ultimul mesaj postat pe Instagram prin care se destainuie publicului, legat de iesirea sa de . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora de la Antena 1! Andreea Berecleanu, inlocuita de la Observator dupa 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de stiri

Andreea Berecleanu este de ani buni o figura emblematica a Observatorului, principalul jurnal de stiri de la Antena 1. Potrivit surselor Libertatea. ro, vedeta s-ar pregati de schimbari majore la nivel profesional. Update: Reprezentantii postului Antena 1 au transmis faptul ca din aceasta primavara gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni pana vineri, va .

Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a oferit primele detalii

Plecarea Andreei Berecleanu de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1 Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru .

Cine o inlocuieste pe Andreea Berecleanu la Observator, dupa ce jurnalista si-a anuntat demisia de la Antena 1 FOTO

Dupa ce prezentatoarea de stiri Andreea Berecleanu 44 de ani) si-a anuntat demisia de la Antena 1, reprezentantii postului au anuntat cine ii va lua locul la pupitrul Observatorului.

Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit. Fata de 10 ani nu isi mai poate reveni

Sora Alexandrei Macesanu s-a transformat complet, dupa ce a aflat ce s-a intamplat de fapt cu adolescenta. Fata are numai 10 si este in stare de soc. Cum a reactionat micuta dupa aflarea tragediei? Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit Dupa ce procurorii DIICOT au emis certificatul .

Romanca sechestrata timp de 10 ani, in Italia. Pedeapsa primita de rapitorul italian

Judecatorii din Catanzaro Calabria, Italia) l-au condamnat pe Francesco Rosario Aloisio Giordano, italianul care a transformat o tanara romanca in sclava si a tinut-o sechestrata, timp de 10 ani, intr-o grota, sub pamant.

Andreea Berecleanu si-a dat demisia de la Antena 1. Cu cine va fi inlocuita!

Andreea Berecleanu a socat pe toata lumea ieri cand a anuntat public ca renunta, dupa 17 ani, la colaborarea ei cu Antena 1. Iata cu cine va fi inclocuita la pupitrul Observatorului! .

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa va vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

Andreea Berecleanu pleaca de la Antena 1 dupa 17 ani: Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Antena 1, Observatorul, a anuntat pe Facebook ca se desparte de postul de televiziune. Ea nu a facut precizari legate de motivul plecarii.

Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa ce a parasit Antena 1? Raspunsul mult asteptat de fani

Dupa ce a anuntat ca va pleca de la Antena 1, fanii i-au transmis o multime de mesaje pe Instagram. Dintre acestea, unul o indeamna pe prezentatoarea de televiziune sa se intoarca la Pro Tv, acolo unde a lucrat cativa ani alaturi de fostul sot, Andrei Zaharescu. Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )