Libnet.ro
UNICEF

08:30

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a facut pentru Andreea Balan. Nici ea nu se astepta la asa ceva!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a facut pentru Andreea Balan. Nici ea nu se astepta la asa ceva!

Surpriza totala in casnicia lui Andreea Balan cu George Burcea. La 6 luni de cand a parasit caminul conjugal, carismaticul actor a inceput sa poarte verigheta. Dovada sta poza pe care acesta a postat-o astazi pe conturile de socializare. Nu au divortat inca, dar Andreea a fost fotografiata cu un alt barbat Fanii Andreei Balan . continuă pe Playtech

Gestul lui George Burcea i-a facut pe multi sa lacrimeze. Imaginea care a starnit imediat reactii

George Burcea surprinde cu un gest extrem de emotionant. Ce i-a facut pe unii fani sa-i marturiseasca imediat ca au lacrimat cand au vazut postarea sa? Gestul lui George Burcea. I-a facut pe fani sa lacrimeze Andreea Balan pare ca a disparut putin din peisaj, iar acum Burcea revine in atentia fanilor fostului cuplu. in .

George Burcea a bagat frica in ei. Ce a facut fostul sot al Andreei Balan dupa ce aceasta s-a afisat cu Tiberiu Argint

Actorul a avut mai multe postari dubioase de cand s-a despartit de Andreea Balan. Astazi, acesta a scris din nou un mesaj, la care a primit mai multe comentarii si intrebari din partea internautilor. George Burcea a bagat frica in ei. Ce a facut fostul sot al Andreei Balan dupa ce aceasta s-a afisat cu .

De ce se casatorisera, de fapt, Andreea Balan si George Burcea. Andreea a avut un adevarat soc

De povestea lor de dragoste la inceput superba au stiut multi, dar abia acum s-a aflat inceputul casniciei celor doi. De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burcea? De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burce? Fanii cuplului au sperat la o impacare fulgeratoare, dar nu se va mai intampla. Andreea este indragostita .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )