Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, in doliu. Mesajul trist postat de Mihaela: Adio!

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Cristi Borcea, in doliu. Mesajul trist postat de Mihaela: Adio!

Mihaela Borcea a postat un mesaj cutremurator pe pagina sa de socializare, dupa ce a aflat ca o persoana draga ei s-a stins din viata. Femeia a primit o veste teribila in urma cu putin timp. Fosta sotie a lui Cristi Borcea, in doliu Mihaela Borcea trece prin clipe grele, dupa ce un prieten apropiat . continuă pe Playtech

Alina Vidican nu scapa nici dupa divort de Cristi Borcea. Ce i s-a intamplat in propriul restaurant din Miami

Dupa 8 ani de iubire, Alina Vidican si Cristi Borcea s-au casatorit in vara anului 2011. Destinul i-a tinut numai cinci ani in postura de sot si sotie, timp in care Alina a adus pe lume doi copii. Blondina a plecat de atunci in Miami, unde detine un restaurant facut cadou de fostul sot la .

CRISTI BORCEA a recunoscut totul despre fostele sotii! Incredibil ce le OBLIGA sa faca! SECRETUL a iesit la IVEALA

Cristi Borcea si-a recompensat toate fostele sotii! Putini stiu ca Borcea le-a impus tuturor femeilor cu care s-a casatorit sa semneze acest act.

EXCLUSIV Cu ce suma si-a cumparat Alex Velea divortul de fosta sotie, Ana. Ce s-a ales de ea, dupa ce a cheltuit toti banii

Alex Velea si fosta sa sotie, Ana, au divortat in octombrie 2013, insa detalii incendiare ies la lumina despre acest divort, cuminte la acea vreme. La aproxomativ sapte ani de la acest eveniment, noi informatii au iesit la iveala. Cu ce suma si-a cumparat Alex Velea divortul de fosta sotie, Ana Divortul lui Alex Velea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )