Libnet.ro
UNICEF

14:47

Loredana Groza, transformata radical, la un an dupa ce a renuntat la Vocea Romaniei. Cum arata bruneta

Playtech Playtech,
Loredana Groza, transformata radical, la un an dupa ce a renuntat la Vocea Romaniei. Cum arata bruneta

Loredana Groza s-a pozat asa cum nimeni nu ar fi crezut vreodata! Fostul jurat de la Vocea Romaniei a postat pe o retea de socializare o fotografie extrem de sexy. Cum ii sta cantaretei cu cositele brunete si in ce vestimentatie a ales sa-si faca aparitia? Loredana Groza bruneta! Lori este cunoscuta ca fiind adepta . continuă pe Playtech

Se cere demisia lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Vedeta PRO TV, pusa la zid

Tudor Chirila este pus la zid dupa ce la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei s-a dezbracat la bustul gol si s-a urcat peste Horia Brenciu. Dupa ce gestul sau a fost criticat de fani pe retelele de socializare. Celebrul naist Nicolae Voiculet este de parere ca artistul ar trebui sa fie data afara si .

La Vocea Romaniei, decizia a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu

Horia Brenciu a revenit la PrO TV, in juriul de la Vocea Romaniei. Cantaretul a revenit cu forte proaspete.

George Aghinea, concurentul cu deficente de auz de la Vocea Romaniei. Ce a facut la finalul momentului

George Aghinea este vocea serii! Editia de azi de la Vocea Romaniei a fost o surpriza pe toate planurie. Vocea tanarului de 17 ani i-a facut pe jurati sa-si aminteasca lupta crancena pe care o au, mai ales cand acesta l-a facut pe unul dintre ei sa aiba emotii deosebite. George Aghinea, concurentul de la .

A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cat de mari au crescut baietii Cristinei Balan

Cristina Balan, castigatoarea sezonului 5 al concursului Vocea Romaniei, a intrat in lupta pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cat de mari au crescut baietii ei? A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down Cristina Balan 37 de ani) a participat la sezonul .

Irina Rimes, moment de sinceritate cu Tudor Chirila, la Vocea Romaniei: Nu esti genul meu, Tudor!

Sicanari de inalta clasa la Vocea Romaniei! Daca editia din seara de astazi, 4 octombrie, a cuprins momente inedite si voci deosebite, a avut si un moment tensionat si extrem de sincera al Irinei fata de Tudor Chirila. Ce si-au spus cei doi? Irina Rimes, mai sincera decat niciodata fata de Tudor Chirila Irina Rimes .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 4 octombrie

Vocea Romaniei 2019, sezonul 9 a inceput vineri, 6 septembrie. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes fac parte din juriul acestui sezon. Astazi 4 octombrie va avea loc a cincea editie a acestui sezon. Update: Elena Ilie are 18 ani, este din Pascani si vrea sa aiba o cariera in muzica. Piesa Black .

Ce spune Horia Brenciu despre Irina Rimes. De cand sunt colegi la Vocea Romaniei, relatia lor s-a schimbat

Majoritatea au putut observa ca, de la inceperea noului sezon, Horia Brenciu si-a expus cateva nemultumiri vizavi de colegii de la juriul de la Vocea Romaniei, dar nu si fata de Rimes. Ce spune marele artist despre relatia dintre cei doi? Comunicarea lor s-a schimbat enorm de cand sunt colegi. Horia Brenciu, despre relatia dintre .

Ce salarii iau juratii de la Vocea Romaniei. PRO TV ii plateste regeste pe Tudor Chirila, Brenciu, Irina Rimes si Smiley

Juratii de la Vocea Romaniei nu doar ca au parte de noi experiente si de cunoasterea a unor posibili viitori colegi de breasla, dar si de o suma frumusica din partea sefilor Pro TV. Cu cat sunt platiti cei patru fantastici ai muzicii romanesti pentru prestatia la cel mai mare concurs de voci? Ce salariu .

Sorina Pintea, Vocea Romaniei? A cantat o melodie indragita de multi romani. Video inedit cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a aparut intr-un clip video, intr-o ipostaza cu totul noua. Momentul filmat in timp ce aceasta interpreteaza un slagar din Cenaclul Flacara a putut fi urmarit mai ales in mediul online. Sorina Pintea, Vocea Romaniei? Materialul video a fost postat pe Facebook de catre Felix Rache, presedintele de la Pro Romania .

Cu ce se ocupa sotia lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea Romaniei este foarte mandru de ea

Cu toate ca este extrem de expansiv si transparent la Vocea Romaniei si nu numai, Brenciu schimba tactica atunci cand este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna sa fie foarte atent la detaliile pe care le ofera si sa pastreze viata privata departe de ochii si urechile curiosilor. Cu ce se ocupa sotia sa .

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )