Libnet.ro
UNICEF

12:45

Loteria Romana a facut anuntul cel mare. Vestea asteptata de multi romani

Playtech Playtech,
Loteria Romana a facut anuntul cel mare. Vestea asteptata de multi romani

Loteria Romana anunta lansarea unui nou produs, Loz Norocel, cu care continua traditia lozului in plic si prin care se pot castiga premii intre 3 si 50. 000 de lei. Loteria Romana, anunt de ultim moment Printr-un mesaj postat pe retelele sociale, Loteria Romana le face cunostinta jucatorilor cu un nou produs, prin intermediul caruia continua . continuă pe Playtech

Vestea asteptata de toata lumea! Cand va fi disponibil primul vaccin anti-COVID

Statele Unite si-au dublat investitia destinata companiei farmaceutice Moderna pentru sustinerea unui potential vaccin impotriva noului coronavirus, care luni intra in a treia si ultima faza a testarii clinice. Desi cercetatorii fac progrese in dezvoltarea de vaccinuri impotriva COVID-19, multe fiind in fazele finale de testare, oficialii OMS arata ca prima lor utilizare nu poate .

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )