Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mirela Vaida a uimit pe toata lumea cu o poza cu mama ei. E cu adevarat remarcabil

Playtech Playtech,
Mirela Vaida a uimit pe toata lumea cu o poza cu mama ei. E cu adevarat remarcabil

Mirela Vaida este deja de ani buni in atentia romanilor, dar cu toate astea a tinut in acest timp la intimitatea familiei. Recent, prezentatoarea de la Acces Direct a postat o fotografie rara in care apare alaturi de mama sa. Fanii au fost uluiti de asemanarea izbitoare dintre ele. Mirela Vaida, fotografie rara alaturi de . continuă pe Playtech

Cum arata Mirela Vaida complet nemachiata. Multi spun ca ii sta mai bine asa

Mirela Vaida se bucura de varsta sa si se simte frumoasa, lucru pentru care nu se sfieste ca posteze imagini neprelucrate cu ea. Aceasta s-a pozat de curand fara strop de machiaj. Fanii au reactionat extrem de frumos. Cum arata Mirela Vaida nemachiata? Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este una dintre fericitele posesoare ale .

Mirela Vaida, gafa monumentala. Monica Gabor, comparata cu Vulpita: Acesta este un model in viata?

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct isi apara de fiecare data invitatii prezenti in platou, dar in special, vedetele prezente in ultimele luni. Veronica si Viorel Stegaru au starnit de-a lungul timpului un val de revolte in randul telespectatorilor si internautilor. Pentru a arata ce potential au acesti doi tineri, celebra prezentatoare a facut o .

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Iata ca s-a intamplat si la noi. Nu ne-am asteptat la acest lucru

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul a fost negativ atat al prezentatoarei TV, cat si al colegilor ei din redactia emisiunii. De asemenea, in cadrul emisiunii de.

Viorel si Vulpita au COVID-19. Mirela Vaida: La noi se respecta cu strictete toate regulile impuse

Viorel si Veronica Vulpita) Stegaru au fost depistati cu coronavirus. Un alt membru Acces Direct a fost si el testat pozitiv. Mirela Vaida a confirmat informatia, in direct, la Observator.

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astazi emisiunea

Cu doar o ora inainte de intrarea in emisie, doi dintre invitatii care au fost prezenti in ultimele zile in platoul Acces Direct au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )