Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noi imagini cu Catalin Botezatu din Istanbul. Ce mesaje i-au transmis Raluca Badulescu si Mihaela Borcea

Playtech Playtech,
Noi imagini cu Catalin Botezatu din Istanbul. Ce mesaje i-au transmis Raluca Badulescu si Mihaela Borcea

Catalin Botezatu a postat noi imagini cu el din Istanbul, pentru a le arata fanilor cum se simte dupa operatia dificila suferita. Ce mesaje i-au transmis Raluca Badulescu si Mihaela Borcea? Noi imagini cu Catalin Botezatu din Istanbul Creatorul de moda Catalin Botezatu a suferit o interventie chirurgicala in Turcia, dupa ce a fost depistat . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend .

DUMNEZEULE MARE! Catalin Botezatu a facut anuntul SFASIETOR despre starea sa de sanatate, dupa operatia de extirpare a TUMORII: Din nefericire... (GALERIE FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele, el fiind operat in Turcia. VEZI AICI GALERIA FOTO Designerul a trecut printr-o interventie complicata, dar care i-a salvat.

Digi 24: Noi imagini cu incaierarea din Piata Constitutiei in urma careia a murit un om. Un martor a filmat din masina scenele

Un om a murit si un altul a fost grav ranit intr-o bataie care a avut loc, duminica seara, in centrul Capitalei. Doua grupuri s-au intalnit in Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului, si au pornit o bataie in care au folosit bate si sabii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )