Libnet.ro
UNICEF

11:00

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Playtech Playtech,
Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele . continuă pe Playtech

Raed Arafat, postare ironica la adresa expertilor de pe internet: Aveti grija, multi comentatori au trecut prin scoala de medicina Facebook!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza, pe contul sau de socializare, ca romanii ar trebui sa aiba grija de unde se informeaza, deoarece multi care comenteaza online au trecut prin scoala de medicina Facebook.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Raed Arafat a anuntat, miercuri, de la Palatul Victoria, care sunt masurile adoptate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Desi initial se vorbea de impunerea unei distantari fizice pe litoralul romanesc pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeasi familie, Raed Arafat a anuntat ca Guvernul a eliminat aceste masuri din Hotararea de Guvern.

Raed Arafat, despre criza de locuri la ATI: Saptamana viitoare vom creste la peste 900 de paturi

Seful DSU Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca un numar de 430 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva, dupa ce in cursul zilei GCS a raportat 409 pacienti la ATI. Raed Arafat a dezvaluit ca Romania dispune de aproximativ 840 de paturi de ATI. Cifra nu este una exacta, deoarece aceste paturi sunt dezinfectate ori de cate ori un pacient paraseste sectia ATI.

Cluburile si terasele din Romania, program limitat. Raed Arafat: Nu sunt niste masuri atat de incomode

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a anuntat ca vineri seara va avea loc o intrunire online a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta care va supune la vot o propunere prin care programul teraselor, respectiv al cluburilor din zonele puternic afectate de coronavirus, sa fie limitat.

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

Raed Arafat: Cresterea numarului de cazuri COVID-19 nu e doar din vina litoralului. E clar ca in unele zone nu se respecta regulile Asimptomaticii transmit virusul

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri, ca numarul tot mai mare de infectari cu coronavirus la nivel national nu este o consecinta doar a incalcarii regulilor de pe litoral, caci masurile.

Raed Arafat, reactie neobisnuita pe o retea sociala - GATA! N-a mai putut si a reactionat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a facut o postare publica neasteptata pe o retea sociala. intr-un mesaj oficial, ii invita pe toti doritorii sa se inscrie la Scoala de Medicina din cadrul Universitatii Facebook.

Localnicii dintr-o comuna prahoveana cer daune de patru milioane de euro de la Raed Arafat pentru bascalia si mizeria facute oamenilor

Localnicii din comuna prahoveana Gornet, carantinata printr-o decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cer daune morale de la Raed Arafat in valoare de patru milioane de euro. Initial, valoarea daunelor era mult mai mica, de doar jumatate de milion de euro.

Guvernul Orban a renuntat la restrictiile suplimentare pentru plaje. Raed Arafat (DSU): Propunerea a avut logica ei, dar deja exista regulamente suficiente

Propunerile de restrictii suplimentare pentru plajele de pe litoralul romanesc au fost eliminate din forma finala a hotararii adoptate de Guvernul Orban, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Raed Arafat, declaratia zilei. De ce nu mai este obligatorie de acum inainte

Evolutia pandemiei de coronavirus in Romania in ultimele zile a determinat autoritatile sa anunte noi masuri si restrictii, ceea ce a nemultumit opinia publica, dar deciziile autoritatilor, cel putin pentru moment, ar fi justificabile. Secretarul de Stat vorbeste despre lipsa echipamentelor Conform unor informatii statistice, legate de evolutiile pandemiei la nivel european, Romania se afla .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )