Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Playtech Playtech,
Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren . continuă pe Playtech

Mesaj superb transmis de Darren Cahill dupa victoria Simonei Halep de la Dubai: Forta si caracterul tau au stralucit

Darren Cahill a avut un mesaj special de felicitare pentru Simona Halep, dupa ce aceasta s-a impus, sambata seara, in finala turneului Premier de la Dubai, chiar daca antrenorul australian s-a inteles cu romanca sa nu faca deplasarea in desert.

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat .

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

Simona Halep, noi declaratii dupa ce a castigat finala de la Dubai: E foarte special sa fii in 2020, la a 20-a aniversare a acestui turneu, al 20-lea titlu al meu. Vreau sa ma bucur de el, e forte frumos

Simona Halep a facut noi declaratii dupa ce a castigat finala de la Dubai, fiind cel de-al 20-lea titlu cucerit in cariera sa.

Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Dubai, la scurt timp dupa meci

Dupa victoria avuta de Halep la Dubai, campioana a sarbatori chiar in bratele iubitului sau. La scurt timp dupa meci Simona si-a aratat iubirea sotului ei, prezent ca de fiecare la meciurile sale. Simona Halep a sarbatorit victoria in bratele lui Toni Iuruc Simona a reusit sa invinga in finala turneului din Dubai, aseara, campioana .

Din ce mai face bani Simona Halep, dupa ce e campioana la Dubai. A dat lovitura pe toate planurile

Simona Halep a sustinut aseara un meci contra Elenei Rybakina, in marea finala de la Dubai Emiratele Arabe Unite). Astfel ca, dupa meci, jucatoarea de tenis romanca a ridcat pentru a doua oara trofeul de la prestigiosul turneu Premier din Emiratele Arabe unite, dupa o victorie din urma cu cinci ani. Simona Halep a reusit .

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )