Libnet.ro
UNICEF

15:30

Interlopul drogat de CIA cu LSD in cel mai ciudat experiment de control al mintii

Playtech Playtech,
Interlopul drogat de CIA cu LSD in cel mai ciudat experiment de control al mintii

CIA este o organizatie prestigioasa din Statele Unite, insa practicile sale nu au fost intotdeauna cele mai respectabile. Pe la inceputul Razboiului Rece, agentia de informatii era convinsa. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent. Cu cat o platea PRO TV

Mihaela Radulescu a fost cea mai bine platita vedeta de la Romanii la Talent. Postul de televiziune PRO TV i-a oferit un onorariu colosal. Iata despre ce sume este vorba. Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent Mihaela Radulescu este una dintre cele mai pretioase vedete de la noi. Asta .

Coronavirus: Cinci morti in Iran, cel mai grav bilant in afara Extremului Orient

Iranul a anuntat sambata un nou deces din cauza coronavirusului, astfel incat bilantul victimelor acestei infectii urca la cinci, cel mai mare numar de decese inregistrate intr-o tara din afara Extremului Orient, scrie AFP.

Romanca din Codogno, orasul italian cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus: Suntem linistiti, daca e sa stam in carantina, stam

Cu 20 de cazuri confirmate pana la 21 februarie- din care 17 in ultimele 24 de ore, Italia se situeaza pe primul loc in Europa ca numar de cazuri confirmate de coronavirus. Hotnews. ro a stat de vorba cu o romanca rezidenta in oraselul cu cel mai mare numar de contagiati.

Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurentilor se uita cu invidie la ele, desi primesc si ei o multime de bani

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se intrec in cursa pentru un premiu colosal in valoare de 30 000 de euro. Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express in acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emotii si sperante .

Cel mai mare castigator la loto din istorie este un roman. Suma fabuloasa pe care a castigat-o

Cel mai mare castigator la loto din istorie este un roman.

Cel mai tare telefon Oppo, dezvaluit inainte de lansare: ce specificatii are Find X2

Oppo Find X2 e noul telefon al companiei. Si ar trebui sa fie cel mai tare pana la finalul anului. Lansarea era programata pentru 22 februarie, la MWC. Nu va mai fi cazul, dar informatiile tot.

VIDEO Wolves - Espanyol 4-0 Hat-trick reusit de Jota; Neves, cel mai frumos gol al serii

Wolverhampton locul 8 din Premier League) n-a avut nicio emotie pe teren propriu cu Espanyol codasa din LaLiga), impunandu-se cu 4-0, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Diogo Jota a marcat de trei ori, iar Ruben Neves a reusit cel mai frumos gol al serii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )