Libnet.ro
UNICEF

13:15

in plina epidemie de coronavirus, preotii ortodocsi umbla cu sfintirea caselor: explicatia oficialilor BOR

Playtech Playtech,
in plina epidemie de coronavirus, preotii ortodocsi umbla cu sfintirea caselor: explicatia oficialilor BOR

De cateva ori pe an, in perioada posturilor, preotii ortodocsi umbla din usa in usa cu sfiintirea caselor. in plina pandemie, daca te-ai astepta insa sa ia o pauza de la aceasta practica, te inseli amarnic. Mai multi romani au confirmat pentru Recorder o situatie cat se poate de ciudata referitoare la practicile BOR in . continuă pe Playtech

Bucuresti ramane fara curent, in plina epidemie de coronavirus: lista regiunilor afectate din Capitala

La cateva zile dupa o alta intrerupere programata a alimentarii cu energie electrica, mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent. in plina epidemie de coronavirus, Bucurestiul fiind orasul din Romania cu cele mai multe cazuri confirmate, Capitala va ramane fara curent electric. Chiar daca foarte multi oameni au inceput sa .

Spitalul Judetean din Sfantul Gheorghe reduce cu 50% numarul internarilor in plina epidemie de coronavirus. Se fac doar operatii urgente

Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantul Gheorghe anunta, in plina epidemie de coronavirus, ca va restrange numarul internarilor si vor fi efectuate doar operatiile grave, din cauza lipsei de sange si a.

Emanuel Ungureanu: Pacientii care sufera de cancer si au imunitatea foarte slabita sunt pusi pe drumuri in plina epidemie de COVID 19

Deputatul Emanuel Ungureanu afirma ca pacientii care sufera de cancer si au imunitatea foarte slabita sunt pusi pe drumuri in plina epidemie de COVID 19. Ungureanu anunta ca a transmis propuneri pentru imbunatatirea decretului prezidential, astfel incat sa se asigure evitarea expunerii pacientilor.

Simona Halep, anuntul care i-a speriat pe fani, in plina epidemie. Ce mesaj a transmis

Simona Halep, decizie de bun-simt dupa declararea pandemiei de Covid-19. Sportiva nu mai are de gand sa se antreneze in aer liber, ci a hotarat sa se autoizoleze la domiciliu. Simona se antreneaza acasa Simona Halep si-a suspendat temporar toate antrenamentele dupa declararea pandemiei de Covid-19, asta in ciuda faptului ca alte tenismene continua sa .

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )